Novetats en Equipaments de les Noves TECNOLOGIES

Després de renovar totalment l’aula d’Informàtica i en la voluntat i la il.lusió de millora, ens és de molt bon grat informar a tota la comunitat educativa del centre que l’escola disposa, d’un temps ençà, de dues pissarres digitals interactives o PDI, una d’elles instal.lada a l’Aula Polivalent i l’altra a l’Aula TAC.

Aquestes pissares que de ben segur “jubilaran” en el futur a les pissarres tradicionals ( les de tota la vida … ), ofereixen un ventall enorme de prestacions sempre orientades a la millora de l’ensenyament-aprenentatge.

Tanmateix, la complexitat del seu ús ha obligat el professorat a una formació prolixa. A la nostra escola, la vam començar amb unes sessions de formació per a tot el Claustre a càrrec del CRP, i l’estem complementant amb d’altres cursos a nivell personal.

Més endavant, i quan el temps ens ho permeti, tenim previst “penjar” una mostra de les activitats que aquest tipus de pissarres ofereixen.

També,  s’instal.laran en breu, a banda del que hi havia a la biblioteca, diversos canons de projecció amb llurs pantalles en espais d’ús comunitari.

I continuarem….


Equip docent de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *