AMBIENTS I4-I5

Els dijous a la tarda del primer i segon trimestre els nens i nenes de I4 i I5 barrejats en tres grups hem estat fent AMBIENTS. Els ambients són espais d’aprenentatge, de relació i comunicació on a partir de diferents propostes els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar amb els altres de manera lliure.

AMBIENT DE CIÈNCIES: En aquest ambient s’han fet diferents propostes com llum, animals, imants, rampes, qualitats dels materials… Els infants han pogut interaccionar amb els materials i els companys tot fent descobertes, realitzant hipòtesis i fent comprovacions. Cliqueu a la fotografia per veure algunes fotos.

AMBIENT DE JOC SIMBÒLIC: En aquest ambient hi ha diferents propostes de joc en dos o tres espais on els infants juguen lliurement. Algunes de les propostes realitzades fins els moment són: cotxes, cuinetes, nines, veterinari, disfresses i maquillatge. Cliqueu a la fotografia per veure algunes fotos.

AMBIENT D’ART: En aquest ambient els infants s’hi troben diferents materials i propostes com fang, dibuix lliure, pintura, mandales amb materials naturals, collage, estampació… Aleshores lliurement realitzen les propostes que els semblen més interessants. Cliqueu a la fotografia per veure algunes fotos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *