AMBIENTS I4-I5

Els dijous a la tarda del primer i segon trimestre els nens i nenes de I4 i I5 barrejats en tres grups hem estat fent AMBIENTS. Els ambients són espais d’aprenentatge, de relació i comunicació on a partir de diferents propostes els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar amb els altres de manera lliure.

AMBIENT DE CIÈNCIES: En aquest ambient s’han fet diferents propostes com llum, animals, imants, rampes, qualitats dels materials… Els infants han pogut interaccionar amb els materials i els companys tot fent descobertes, realitzant hipòtesis i fent comprovacions. Cliqueu a la fotografia per veure algunes fotos.

AMBIENT DE JOC SIMBÒLIC: En aquest ambient hi ha diferents propostes de joc en dos o tres espais on els infants juguen lliurement. Algunes de les propostes realitzades fins els moment són: cotxes, cuinetes, nines, veterinari, disfresses i maquillatge. Cliqueu a la fotografia per veure algunes fotos.

AMBIENT D’ART: En aquest ambient els infants s’hi troben diferents materials i propostes com fang, dibuix lliure, pintura, mandales amb materials naturals, collage, estampació… Aleshores lliurement realitzen les propostes que els semblen més interessants. Cliqueu a la fotografia per veure algunes fotos.

Visita biblioteca Pilarín Bayés

Avui tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat de visita a la biblioteca Pilarín Bayés de Vic. Primer l’Ester ens ha explicat com funciona el servei de préstec, després ens ha explicat tres contes molt divertits i per acabar, hem fet una ruta per diferents espais de la biblioteca.

Ens ha agradat molt i tenim ganes d’anar-hi amb les famílies per poder remenar i triar alguns contes. Animeu-vos famílies!!!

Podeu veure algunes fotografies clicant a la foto.

PADRINS LECTORS

Aquest segon trimestre hem començat a fer una activitat que ens fa molta il·lusió: els PADRINS LECTORS. Cada dimecres al matí, els nens i nenes de cinquè venen a explicar-nos contes i a ajudar-nos a aprendre a llegir i a estimar els contes. Les primeres sessions han estat un èxit i tant els infants de cinquè com els de I5 en gaudim molt!!!

Podeu veure’n les fotos clicant aquí.

CONTES DE FEBRER

Aquest mes de febrer ens han explicat els últims contes els següents infants:

Iñaki – El lleó vergonyós.

Hugo – En Guillem i l’Hugo a la gran final.

Keitty Lucia – La Ventafocs

Ariadna – La Rínxols d’or.

Tots els contes ens han agradat molt i els infants ho han fet molt bé. Per tots i totes ha estat una gran experiència preparar, explicar i escoltar els contes dels companys.  Moltes gràcies a les famílies per la vostra implicació i col·laboració. Podeu veure les fotografies clicant aquí!!

 

SETMANA CARNAVAL I5

La setmana del 13 al 17 de febrer, hem celebrat el Carnestoltes a l’escola. Ha estat una setmana molt divertida i esbojarrada!!!

Aquest any hem estat els encarregats de decidir les consignes i explicar-les a tots els companys. També ens hem encarregat de comprovar que tothom complís els desitjos del Carnestoltes i, tot i que portàvem la farina preparada per si algú s’havia despistat, gairebé no l’hem hagut de fer servir.

Podeu veure algunes imatges clicant a la fotografia!!

Teatre “L’arc de Sant Martí i la lluna”

Aquest dimecres 15 de febrer tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem anat al teatre de Calldetenes a veure l’espectacle “L’arc de sant Martí i la lluna” de la companyia La mà de l’artista. És un conte sobre la importància de valorar la pròpia identitat a través de titelles i música en directe.

Tots junts hem gaudit molt! Podeu veure-ho clicant a la fotografia.

Contes de gener

Aquest mes de gener ens han explicat contes:

Mar – La rateta que escombrava l’escaleta

Lluc – El cargol i l’herbeta de poniol

Gal.la – Un monstre sorollós

Arnau – De què fa gust la lluna?

Tots i totes ho han fet super bé i amb molta il·lusió!!!! Podeu veure algunes fotografies clicant aquí.