Sortida al Centre d’Apropament a la Natura-Navàs

Aquest dimecres 8 de juny, els nens i nenes de P3 i P4 hem anat d’excursió al Centre d’Apropament a la Natura de Navàs. En aquest centre hem pogut veure, tocar i donar de menjar a diferents animals com ovelles, cabres, gallines japoneses, daines, porcs vietnamites, guineus, mussols, porc espí, tortugues, serps, iguanes… Aquest centre es dedica a recollir animals que no poden ser atesos correctament pels seus propietaris o que han agafat sense permís de la natura. Ens han explicat que és molt important ser responsables amb els nostres animals i que no es poden tenir a casa animals salvatges.

Ens ho hem passat genial!!!

Podeu veure les fotografies clicant aquí!

1 thought on “Sortida al Centre d’Apropament a la Natura-Navàs”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *