Contes Novembre

Els nens i les nenes de I5, hem començat la roda d’explicar contes als companys de la classe. A tots ens agrada molt escoltar contes i que ens els expliquin, però aquest curs hem fet la proposta de que siguin els infants els que facin de contacontes. Posar-se davant del grup a fer una explicació no és fàcil, cal superar pors i controlar un munt d’aspectes (argument, vocabulari, seqüència de la història, to de veu, posició, expressivitat…). Però com més petits comencem a fer-ho, més fàcilment ho anirem integrant. Començar en un entorn de confiança i seguretat com el del grup-classe facilita les coses i si, a més a més, hem entrenat a casa amb la família, estarem més tranquils i gaudirem més de l’experiència.

Aquest mes ens han explicat contes:

Martí – El Patufet

Guillem – Les set cabretes i el llop

Gerard Andrés – El flautista d’Hamelín

Roger – La llegenda de Sant Jordi

Ivet – La Caputxeta

Gerard Giménez – Ernest l’elefantet

Ho han fet tots i totes super bé!!!! Podeu veure les fotografies clicant aquí.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *