TALLER DE LLUM

El taller de llum resulta molt interessant!!! Jugar amb la llum permet tant conèixer les seves característiques com les dels altres materials que l’acompanyen tant per com són, com per com actuen davant d’aquesta. Hi ha materials que són capaços d’absorbir la llum, altres que la reflecteixen molt bé com els elements fluorescents els quals la retornen en un altre tipus d’ona, i altres materials que tenen la propietat d’emmagatzemar-la per després deixar-la anar poc a poc com els elements fosforescents. Com a conclusió es pot dir que jugar amb la llum i la foscor és com entrar en un laberint, a més a més de gaudir del camí, conforme s’avança et pots trobar amb moltes sorpreses inesperades i fins i tot perdre’t de la quantitat de possibilitats que hi ha.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *