VISITEM VIC

Avui hem anat a Vic amb l’autobús de línia per conèixer el cas antic, els edificis i llocs més emblemàtics de la ciutat com: La casa Balmes, la Plaça de l’estudiant de Vic, el Temple Romà, la muralla, la plaça Major on hem fet un joc en el qual havíem de trobar les respostes a unes preguntes per grups.

També hem anat a la Catedral de Vic i l’hem visitada. Hem vist la Cripta i les pintures murals de SERT,  el pont de Queralt i ens han explicat l que són les adoberies i que s’hi feia. Seguidament, al  bopsquet de l’Atlàntida hem vist una serp blanca i hem  alliberat dues perdius.

Després hem dinat , hem jugat i hem tornat a peu cap a l’escola. Ens ho hem passat molt bé!!!!!

Cliqueu on diu AQUÍ per a veure les imatges!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *