HAN NASCUT POLLETS

 

Aquest tercer trimestre hem iniciat el projecte de la reproducció dels animals. Fa 21 dies que vam posar ous a l’incubadora i avui quan hem arribat a l’escola ens hem trobat que havien nascut dos pollets i al llarg del matí n’han nascut dos més. Ha sigut molt emocionant !!!.

A la tarda els hem posat a la seva caseta amb palla, pinso i aigua!

Benvinguts a la nostra classe!!

Cliqueu aquí per a veure les imatges!!!

RECAPTE DE JOGUINES

Divendres van venir dues alumnes de l’Institut de Taradell a l’escola  per explicar-nos  un projecte de recollida de joguines que estan fent.

Ens van deixar una capça al vestíbul de l’escola perquè hi portem joguines velles.

Al cap d’uns dies la vindran a recollir i amb les joguines les  arreglaran i les repartiran a les associacions perquè cap nen o nena es quedi sense una joguina.

Cliqueu aquí

HEM INSTAL.LAT EL REG AUTOMÀTIC A L’HORT

Fa uns dies va venir en Joan Roca i ens va fer un encàrrec per poder instal·lar el reg automàtic a l’hort. Vam trucar a la botiga i vam fer la comanda: una mànega i un temporitzador.

L’endemà en Joan ens va ensenyar com ho havíem de fer.  Tots els nenes i nenes de la classe vam seguir les seves instruccions i ja tenim el reg instal·lat.

 

A més vam recollir els raves, els alls tendres, els ceballots i els porros.

Cliqueu a l’enllaç per a veure les imatges

VISITEM VIC

Avui hem anat a Vic amb l’autobús de línia per conèixer el cas antic, els edificis i llocs més emblemàtics de la ciutat com: La casa Balmes, la Plaça de l’estudiant de Vic, el Temple Romà, la muralla, la plaça Major on hem fet un joc en el qual havíem de trobar les respostes a unes preguntes per grups.

També hem anat a la Catedral de Vic i l’hem visitada. Hem vist la Cripta i les pintures murals de SERT,  el pont de Queralt i ens han explicat l que són les adoberies i que s’hi feia. Seguidament, al  bopsquet de l’Atlàntida hem vist una serp blanca i hem  alliberat dues perdius.

Després hem dinat , hem jugat i hem tornat a peu cap a l’escola. Ens ho hem passat molt bé!!!!!

Cliqueu on diu AQUÍ per a veure les imatges!!!!

 

MUSEU PICASSO

 

El dimecres 1 de març els alumnes de Cicle Mitjà vam anar al Museu Picasso de Barcelona a fer una activitat per conèixer l’obra i saber més coses de la seva manera de pintar i veure el món.

Primer vam veure quadre quadres al museu de les diferents etapes de la seva obra i després vam intentar recrear-les al taller del museu.

Quan vam acabar vam anar al Parc de la Ciutadella a dinar i jugar

Clica on diu: Picasso per a veure les imatges.