Cooppel de l’ALEIXAR. AIXÒ.Cre@. L’associació Ceradai.-

L’associació Ceradai avui per avui es dedica oficialment i de forma exclusiva a protegir, permetre i promoure la Causa Cooppel per la Pau, 2022, des de l’any 2013.

CERADAI-Institut de Catalunya , en 2012 va tenir un canvi d’estatuts.

Es va denominar Assoc Ceradai 003B en la seva trajectòria de més de 25 anys 1986-2013, l’any 2011 va impulsar amb altres persones, professionals ,entitats i recursos COOPERIS  www.cooperis.cat , la coordinadora de persones, entitats i recursos per l’interès social del Cooppel. Aquest com a dinàmica cooperativa creativa per a fomentar la conscienciació de Catalunya, Rica i Plena de Persones i de Projectes.

A l’Aleixar tenim el present bloc AIXÒ Cooppel Cre@leixar.-

“Això del Cooppel a favor de la creativitat de l’Aleixar”

Aquí durem a terme a nivell local a partir de 2017, l’any proper les estratègies internacionals en espais públics cedits amb els deguts permisos de la Casa de Cultura i de la Societat Recreativa “La Unió”.

Des d’aquí planificarem la marxa pacífica i adherida a la UNESCO a París, Juliol, 2017 , UNITS per la Justícia i per la Pau  (U.J.P-2017).

I la recollida de signatures de delegació moral de CATALUNYA, RICA I PLENA DE PERSONES I DELS SEUS PROJECTES (CAT. RP3).

També organitzarem activitats a l’estil de Vida Creixent i Justícia i Pau.

Estratègies puntuals:

1.- Un espai d’interpretació de l’Aleixar, 1976 al voltant de fets i de la revista Això…Aleixarenc 1976- 1977-1979 i l’Arxiu AIXÒ del Memorial Cooppel de Catalunya i dels Territoris de Parla Catalana.

2.- Un Arxiu Intern Xarxa Oberta per la Ciutadania creativa cooperant amb recursos de format paper i en còpies de seguretat digital. A més la col·lecció de la Transició Democràtica en format paper de totes les produccions des de 1975, així també en especial sobre CERADAI-institut de Catalunya: 1986-2017.

3.- Donar a conèixer P.R.I.O.R.E.M (Persones, Recursos, Iniciatives, Organitzacions, Rutes, Espais naturals i el Museu que és el poble i el terme) de l’Aleixar: indrets, monuments, carrers, rutes com la Manent-Mir, entre altres components del nostre Patrimoni local.

Estem a Facebook com a Josep Maria Ferran Torrent.

Consulta a: http://blocs.xtec.cat/aleixar/info/

Amb el suport de:

Adherits a:

CCEPCCoordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana

 

Associats a:

 

I promotors del Dia de Mandela.-

Cada dia que un veí  o una veïna s’aixeca i vol fer un dia millor, fa un Dia de Mandela

Cada dia que juguem al Cooppel fem un Dia de Mandela

El dia que ens rebrà la UNESCO en el mes de juliol 2017 serà el Dia de Mandela.

Deixa un comentari