QUAN ENTREM ESCOLTEM… “Amar pelos dois”, Salvador Sobral.

Portugal-Salvador-Sobral

De vegades la televisió ens regala petits tresors com el de dissabte. Per qui no ho sap , es va celebrar el festival d’Eurovisió, i com tots els pronòstics deien, va guanyar Portugal. Salvador Sobral va cantar “Amar pelos dois”, cançó composta per la seva germana Luisa Sobral. Una posta en escena molt senzilla, un acompanyament de piano i violins, i una interpretació senzillament sublim, cantant des de l’ànima, cantant des del cor.

Entre focs d’artifici, llums, soroll i lluentons… Salvador Sobral va convèncer a tothom amb el més senzill, però alhora més difícil d’aconseguir : l’EMOCIÓ.

Pell de gallina!!!

Imatge de previsualització de YouTube

Per als alumnes de 5è : FEM CORAL 17

120606_foto_fem_coral_1_0_0

Bon dia alumnes de 5è!! El 30 de maig ja s’apropa i tenim una gran cita amb la música : el FEM CORAL !! Aquest any enmarcat dins els actes de “Reus capital de la cultura CATALANA 2017”, per la qual cosa no és estrany que el títol de la cantata sigui “Tots els camins porten a Reus”. Aquí teniu un link per anar al bloc de l’escola Mowgli , per tal de poder escoltar les bases instrumentals.
VISCA EL FEM CORAL !!!

FEM CORAL 2017

I com cada any… a la “Trobada de corals de Reus”.

I amb aquest ja en són 8 els anys que participem a la Trobada de Corlals de Reus. La veritat és que ens podem sentir afortunats de tenir a la nostra ciutat llocs tan agradables de cantar com el Teatre Bartrina. Els cantaires s’ho van passar d’allò més bé i esperem que el públic també. Aprofito l’avinentesa per agrair a l’Albert Soro, als voluntaris Eugènia, Cristina, Araceli i Albert, i a totes les famílies que ens van acompanyar. Ah! I sobretot a vosaltres cantaires!! Sense els quals Picarols i Alberichor no existirien!

VISCA LA MÚSICA!!!

http://

QUAN ENTREM ESCOLTEM… George Michael i LA LA LAND !!!

El 2016 no va voler acabar sense un altre comiat : el dia de Nadal moria en George Michael, talment com si volgués parafrasejar el títol d’una de les seves cançons més conegudes, “Last Christmas”. Durant aquests primers dies hem escoltat “Faith”, una peça molt marxosa i amb un George Michael en el seu millor moment.

I aquesta setmana no ens hem pogut estar de posar una de les bandes sonores que més s’escoltaran, de ben segur, aquest any : la de la tant premiada i comentada “La, la land : La ciutat de les estrelles”. Els amants de la música i de les arts en general  no poden deixar de veure aquesta pel·lícula, carregada d’emoció, de sensibilitat, de poesia, de ball … i sobretot d’amor. Us deixem amb el tràiler : i tant de bo que la seva energia us faci arribar … a les estrelles !!!

Imatge de previsualització de YouTube

Imatge de previsualització de YouTube

L’Alberichor surt de casa…

24

Normalment surt a cantar, però aquest cop ho ha fet per felicitar a una escola que aquest any fa 100 anys : l’ESC Prat de la Riba. La Montse hi va anar en representació, i els nens i nenes de l’escola van gaudir molt amb el video d'”OH happy day”.
Aquí teniu l’enllaç per si voleu veure les activitats que s’hi van fer el dia de Santa Cecília.

IV MARATÓ DE MÚSICA

Que no pari mai la música i les bones idees !!!

Els mestres de música … al disc de la MARATÓ!!!

És un secret que ens cremava, però que no podíem dir! I és que així són les coses de la “tele” !!
Els mestres de música participem regularment en uns tallers que organitza “Xarxa Musical Escolar,Cat-UNESCO”, i amb ells hem tingut experiències tan maques com cantar al Liceu, al Palau de la música o fins i tot al temple de la Sagrada Família. Doncs bé, de mans de la seva coordinadora, la Montserrat Figuera que amb la seva energia i “bon fer” aconsegueix tot el que es proposa, i el director i músic David Gómez Comino, hem arribat al disc de la Marató!! La cançó és de tots coneguda: “Sense tu” del grup “Teràpia de xoc”, però que es va popularitzar molt per la sèrie “Polseres vermelles”. Aquest cop és interpretada per la fantàstica Sole Giménez, i tot i que el nostre paper és molt humil, ens fa il·lusió poder-ho compartir amb tots vosaltres.

De moment només hi ha la presentació de la cançó … però a veure si ens hi trobeu !!!
Buscant a … l’Albert i la Montse !!

Origen: Sole Giménez canta ‘Sense Tu’ per al Disc de la Marató

Aquí potser us serà més fàcil…

la-marato-16