Handbol Claret-AcidH es queda sense el triplet

L’equip d’handbol Claret-AcidH va perdre aquest dissabte com a visitant enfront de Dragons, per una breu diferència, 12-15, que va evitar que l’associació barcelonina s’alcés amb el triplet, després dels triomfs en Lliga catalana i Campionat de Catalunya.

Els jugadors bromejaven poc abans de donar començament al partit, mentre predeien el resultat d’un altre gran enfrontament de la jornada: el partit de final de Copa del Rei entre FC Barcelona i València. “Guanyaran per 3 a 1”, pronosticava Alfred, un dels golejadors de AcidH. Un altre jugador, una mica més optimista anunciada una golejada de 9-0, mentre relataven algun partit similar amb aquestes característiques.

Totes les bromes es van quedar fora en començar la trobada, sabedors de l’oportunitat que tenien d’alçar-se amb la Copa catalana. La falta de punteria i els pals van cimentar la derrota ja en el primer temps de partit. La brillant actuació del porter va evitar un resultat més engruixat, mentre jugadors com Jonathan o Alfred aconseguien mantenir viu el marcador.

Al final del primer temps, un únic punt els distanciava del seu rival. El resultat era esperançador. Però el segon temps, amb les noves indicacions de l’entrenador i el suport dels seus companys des de la banqueta no va servir com anomenada d’atenció per als jugadors, la minvada defensa dels quals no va afavorir a l’empat.

Amb una derrota cada vegada més assegurada, l’equip entrenat per Raúl Carbonell buscava el gol mitjançant robatoris de pilota i contraatacs que culminaven en un acte frustrat pel travesser o el porter rival.

Amb la xiuletada que anunciava el final del partit, tots dos equips es van aplaudir, satisfets amb el treball realitzat en el terreny de joc. Ningú s’anava amb les mans buides. Malgrat perdre la copa aquest dissabte, l’equip d’handbol Claret-AcidH pot vanar-se dels seus títols en la Lliga Catalana i el Campionat de Catalunya

El títol de Copa catalana se’ls ha acabat resistint. Fins a l’any que ve. Una gran temporada per a aquest equip de campions.

Ruth Congregado