VI Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi 2018

El Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi ha tornat a Lluïsos de Gràcia Fa 6 anys que Lluïsos de Gràcia i acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà) organitzem el Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi.

El Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi ha tornat a Lluïsos de Gràcia Fa 6 anys que Lluïsos de Gràcia i acidH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà) organitzem el Torneig Stiga de Bàsquet Adaptat Sant Jordi.Un any més ha tornat el torneig Stiga de Bàsquet adaptat Sant Jordi a Lluïsos de Gràcia amb molta il•lusió, esforç i superació personal. La sisena edició s´ha fet a la pista de bàsquet de Lluïsos de Gràcia el passat dia 22 d’abril i hi han participatn quatre equips masculins (FEDAMAR Valldemia, Encert Sant Martí, LEXIA i Lluïsos de Gràcia-acidH) i dos femenins (Encert Panteres i Lluïsos de Gràpcia-acidH Fem).

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Lluïsos de Gràcia i l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament humà (acidH) amb l’objectiu de fomentar el bàsquet com a eina d’integració social i amb la voluntat d’esdevenir una cita obligada dins el calendari esportiu de la Vila de Gràcia.

El torneig masculí el va guanyar ACIDH LLUÏSOS DE GRÀCIA a la  final contra ENCERT SANT MARTÍ i el torneig femení el va guanyar  ACIDM FEM. LLUÏSOS DE GRÀCIA a la final contra ENCERT PANTERES.