Secció Esportiva acidH: Molt més que Esport!.

La Secció Esportiva acidH compta actualment amb cinc equips de bàsquet (3 equips masculins i dos femenins) i un de tennis taula apadrinats pels Lluïsos de Gràcia, amb tres equips de futbol mixtes apadrinats pel CE Europa i per un equip d’handbol mixte.

A la Secció Esportiva acidH tenim com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per a persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració i inclusió social.

Tenim com a principal objectiu millorar la qualitat de vida del nostre col·lectiu i fomentar la seva integració i inclusió a la societat a través de l’esport i el lleure.

La Secció Esportiva acidH és membre de la Federació ACELL-Special Olympics Catalunya i ens comprometrem amb els grans valors que es desprenen de la pràctica de l’esport en general i dels que la filosofia d’Special Olímpics potencia: valors com la solidaritat, la participació sense distinció ni condicions, la capacitat de superació, la constància, l’acceptació de la derrota com a camí de superació, el respecte per la diversitat i la diferència, on l’esportista és el més important i l’esport és una eina per transmetre valors, garantint que els atletes gaudeixen d’una competició digna, justa i equilibrada.

L’esport és una ocasió per a l’adquisició de valors ja que aquests configuren el caràcter de la persona i són indispensables per a ésser un bon esportista.

Potenciem   models   esportius d’integració i inclusió social  en els que els nostres esportistes formen part de les files de Clubs Esportius del nostre barri com els  Lluïsos de Gràcia i el CEE Europa.

En l’esport, com  en la vida,  el  més important no és el resultat que  obtin- guem,  sinó  que  sigui  més  divertit  i productiu  el  camí  que  fem,  mentre l’estem fent. L’esport és alegria de viure, joc, festa.