la mort ens fa contemporanis, a tots

La mort sempre tan irreverent …
Ara ha estat amb el Josep Lluis Navarro, no ha avisat, ni tan sols una perduda. Hi havia molta, massa gent, al seu funeral. Segurament, ell s’hagués estimat una cerimònia religiosa més íntima. En fi, ni tan sols podem decidir el nostre últim adéu.Mestres de La Salle, gent del Nàstic, companys del Port, amics i amigues, família, molts polítics i definitivament un final de Santa Tecla de dol .

Navarro, has marxat fent el que més t’agradava, estic convençuda que la teva ha estat una mort dolça.

Molta gent ha parlat de tu, i en parlarà, homenatges, elogis… Jo, ara, m’enganxo a la imatge d’ aquelles tardes que compartiem els entrepans d’anxoves, només fa vint-i-sis anys, amb els alumnes de La Salle de Torreforta.

(una imatge de dol, setembre de 2007, has marxat després de la Tecla)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *