Celebrem Sant Jordi

A l’escola Vedruna, per celebrar la festa de Sant Jordi, organitzem uns Jocs Florals. Escollim un tema general i cada curs treballa diferents aspectes d’aquest tema. Aquest any el tema general era el planeta Terra. A sisè treballàvem les energies. A la nostra classe ens vam centrar en les energies no renovables.  

El senyor Joan ens va parlar sobre les energies no renovables, la senyoreta Laura ens va ajudar a preparar el dibuix sobre les energies no renovables, la senyoreta Imma ens va ajudar a fer el poema i desprès vam fer la redacció pel nostre compte.       

Amb aquests poemes, redaccions i dibuixos hem participat en els Jocs Florals. Tota la informació que hem recollit sobre el tema i els treballs realitzats els enganxem en uns plafons i el dia de Sant Jordi els exposem al carrer Estret. 

Jo vaig dibuixar un camió que recollia el petroli. També vaig fer un poema que portava per títol: “Si el planeta Terra volem salvar, tots junts haurem d’ajudar”. També vaig fer una redacció que parlava del petroli, el carbó, i el gas natural. 

El dia abans de la festa, els nens i nenes de sisè, amb alguns dels pares de l’AMPA, preparem  les roses per vendre-les l’endemà al carrer Estret . Al pati ens posem per grups, tallem les punxes a les roses, ajuntem cada rosa amb una espiga, les emboliquem amb paper transparent i ho lliguem tot junt amb una cinta amb els colors de la senyera. 

 El mateix dia de Sant Jordi anem al teatre al lliurament dels premis Mestre Sagrera i participem en la lectura d’una obra de Josep Pla. Aquest any, a més, vam ballar i cantar la cançó Llegir es divertit. 

A la tarda es lliuren els premis dels Jocs Florals. Cada curs té un guanyador de redacció, un de dibuix i un de poesia. Tots els cursos hi participen, des dels més petis de P3 fins al nostre curs, que som els més grans.

Dovarly  Muñoz
  
               BubbleShare: Share photos – Powered by BubbleShare

Els volcans fou el tema treballat a la classe de 2n A i en aquest videoclip la Loubna ens presenta una experiència que varen realitzar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *