Utilització del bloc

Hola a tots i totes,

Fa temps que us he demanat que pengéssiu un joc dels que vau presentar al treball en el bloc. Fins ara, el nombre de jocs adjuntats és molt baix, per això, vull expressar que no estic massa content del nivell de participació general.

Això em fa reflexionar i valorar si val la pena “perdre” el temps amb una cosa que no us acaba d’interessar massa i per tan no ser si és necessari que m’entretingui a penjar les fotos que vam fer en l’activitat de jocs.

Ja em direu si voleu que continuï penjant les fotos o no. Per altra banda, jo us demano que seguiu adjuntant els jocs que heu treballar, i així crear un arxiu de jocs virtual.

D’altra banda, amb l’objectiu de que us familiaritzeu amb l’ús del bloc i que augmenteu el vostre nivell participatiu, he creat una nova pàgina en la que hi ha explicat un treball a realitzar sobre l’Handbol. Us recomano que hi entreu i que el comenceu a fer.

Aniol

63 thoughts on “Utilització del bloc

 1. sara

  ola Aniol

  soc la sara

  la informacuó de la pagina d’hambol va molt bé jo ya e començat a fer.

  parlant del tema de la col·laboració sin umés som cuatre els q volem oujar nota no tenim la culpa pero a mi si q m’agradarias q posesis les fotos 🙂

  ENORABONA PER EL BLOC A MI M’ENCANTA!!!

  petons

  Attm: Sara

Comments are closed.