2008 Any internacional del Planeta Terra

Què és l’any Internacional del Planeta Terra?¿ La celebració del 2008 com Any Internacional del Planeta Terra preten concienciar a la societat de la relació existent entre Humanitat i Planeta Terra i  resaltar la importància que les Ciencies de la Terra tenen en la consecució d’un futur equilibrat i sostenible  que augmenti la qualitat de vida i tingui cura de  la dinàmica planetària.

Està demostrat que les societats desenvolupades són el major i més ràpid “factor no extraterrestre” que pot modificar i alterar la dinàmica planetaria i  per tant, només la difusió pública, l’educació i l’ensenyament racional de las matèries relacionades amb les Ciències de la Terra ajudaran a que la societat actual afronti el futur de la Terra amb esperança.

L’acte de presentació de l’Any Internacional del Planeta Terra a Espanya va tenir lloc  el día 13 de febrero de 2008 a la Universtat Complutense de Madrid.

Per trobar més informació http://aiplanetatierra.igme.es/

L’exposició  itinerant “PLANETA TIERRA” arriba a BARCELONA. Del 24 d’octubre al 29 de novembre de 2008.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *