Aquesta vegada no matinem i comencem a pujar des d’Anglès per la pista, fent algunes dreceres. El camí es fa llarg… sort que al final podem començar a agafar pinyes i petites (petites?) branques per encendre el foc.
Ja som a Santa Bàrbara… anem per feina: encenem el foc, preparem les graelles amb els calçots, fem llenya petita per fer flama i coure els calçots i anem (he dit anem?) a buscar llenya. Ep, nois que ja és a punt… amb quatre vegades tenim els calçots a punt de caramel… tots ens hi llepem els dits fins i tot els més menuts (ahà… els més grans teníem esperances que no els agradessin).
La carn i els butifarrots a la brassa ens els acabem menjant a dins… comença a refrescar. No oblidem el vi que ens ajuda a oblidar les penes.
L’hora de baixar s’acosta i quasi ens atrapa la foscor… deixem per un altre dia el tradicional gelat… però no pot faltar l’hora dels adéus… fins la propera.
Feia temps que no caminavem, potser massa temps a la reserva, però varem disfrutar tot i la càrrega que portavem a l’esquena.
Repetirem !!