03.- 3BiN.Ka. Dia 08 de desembre de 2012.-

Dins del programa de la Fira de l’Oli Baronia de Cabacés, el passat dissabte dia 08 de desembre en el marc temporal des de les 11 del matí fins a les 20 hores.

S’ha dut a terme entrevsites entre els comerços participants i de persones que conserven el patrimoni com el tractor de Cal Navàs.

Hem participat en el jurat del primer premi del fotografia antiga on el poble ha participat amb 713 fotos.

La fira de cara a noves ocasions també és una oportunitat per a donar a conèixer el 3B+ADN, aplicat a l’espai històric i natural del poble de Cabacés. A la fi de conèixer millor el context de la Fira, viure una experiència cooperant i creativa i aconseguir un record original de creativitat cooperativa única, singular i irrepetible.

Així la propera Fira de l’Oli 2013 serà una diada síntesi d’una marató i una gimcana cooperants:

Marató

1 f. [SP] Cursa de 42,195 quilòmetres que transcorre en un recorregut asfaltat.
2 f. [LC] Sessió, negociació, etc., molt llarga i intensa.

Maratón.

(De Maratóngr. Μαραθών, lugar a 42 km de Atenas, distancia que recorrió un soldado griego, en el año 490 a. C., para comunicar la victoria sobre los persas).

1. m. En atletismo, carrera de resistencia en la que se recorre una distancia de 42 km y 195 m. U. t. c. f.

2. m. Competición de resistencia. Un maratón de baile. U. t. c. f.

3. m. Actividad larga e intensa que se desarrolla en una sola sesión o con un ritmo muy rápido. Real Academia Española © Todos los derechos reservados

gimcana

f. [SP] [LC] [JE] Cursa de recorregut breu durant la qual els participants han de superar una sèrie de proves o dificultats.

 

Cooppel

Quant a Cooppel

Tot sobre els Talents Cooppel. Nucli central de la pràctica creativa i cooperativa. Els aprenentatges segons la seva contextualització, la seva constructivitat i la seva cooperació, amb el suport dels treballs en xarxes i de les tècniques d'aprenentatges cooperatius aplicades en el territori en aprenentatge servei voluntari social de Reus, el Camp de Tarragona, el Priorat i la Ribera d'Ebre (RECTEPRE)
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *