IX TROBADA DE CORALS

El passat 20 de maig els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior de l’escola van participar en la IX Trobada de Corals escolars. Juntament amb 8 escoles més de la nostra comarca ens vam trobar a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Cada escola va cantar dues cançons i després, els 400 alumnes junts, van interpretar dues cançons de cant comú (Joan del Riu i El monstre de Banyoles). Després d’aquest segon any de participació en la Trobada, l’objectiu és consolidar com una activitat fixa que realitza l’escola any rera any. Aquest curs, recollint la proposta del curs passat, hem ampliat l’activitat a Cicle Superior. Així doncs hi van participar els alumnes de CM i CS tots junts (49 alumnes).
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *