JOCS AL PATI

Hola famílies
Divendres al matí vam fer un taller de jocs al pati. Aquest taller ens va ensenyar i recordar jocs tradicionals als que ja jugaven els nostres pares, mares i avis i que avui en dia estan una mica oblidats.
La primera part del taller va consistir en crear una patacons amb els taps de les ampolles i unes bitlles amb les ampolles buides que havíeu portat.
Per fer la segona part d’aquest taller vam sortir a la pista i vam estar jugant. Vam descobrir jocs com la corda, les bitlles, la xerranca, el jump, a fer camins i punteria… va ser un taller molt divertit i que ens va agradar molt.
Us deixem unes fotos per tal que veieu com ens ho vam passar de bé.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà