MUSEU DE LA XOCOLATA

Hola famílies
Divendres vam passar un dia genial al museu de la xocolata i al parc de la Ciutadella.
Per començar el dia vam anar al meseu de la xocolata o vam estar mirant les super mones que tenen allà… eren genials i feien una oloreta… tot seguit vam estar fent un taller que portava per nom “els artistes de la xocolata”, allà vam fica el dit en una font de xocolata i el vam tastar, també vam omplir una motllura i vam fabricar una xocolatina d’un animal. Un cop vam acabar aquesta part, ens van omplir unes mànegues pastisseres de xocolata i vam estar dibuixant amb la xocolata… per acabar ens la vam menjar… estava tan booona…
Quan vam acabar del museu ens vam apropar al parc de la Ciutadella a dinar i a jugar una miqueta.
Va ser un dia genial i ens ho vam passa molt i molt bé.
Us deixem unes fotos per tal de que ho veieu.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a MUSEU DE LA XOCOLATA

  1. Rebeca (mare de Samara) diu:

    Com es van posar de xocolata grans i petits,!!!! com van disfruta molt bona sortida!!!!!

  2. Rosa madre de Héctor diu:

    Héctor en esta excursión tenía las expectativas muy altas, llevaba días emocionado, pero yo le avisé de que esa fábrica no sería como la de Willy Wonka jajajaja. De todas formas vino muy contento, le gustó mucho y la chocolatina, el animalito y el dibujo, estaban riquísimos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà