AUS MIGRATÒRIES

Hola famílies
Ara ja fa uns dies vam fer un taller d’aus migratòries. Va ser un taller molt maco on vam estar parlant del viatges que fan les aus a l’hivern per després a la primavera tornar. També vam estar parlant del què ens emportaríem si nosaltres marxéssim de casa nostra a un altre país i vam estar pintant unes pedres de record.
Va ser un taller molt maco i reflexiu.
Us deixo algunes imatges del que vam fer.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a AUS MIGRATÒRIES

  1. Rosa ( madre de Héctor ) diu:

    Seguro q fue muy interesante, Héctor vino muy contento ese día, por todo lo que les había explicado aquel “señor”. Dice q él se llevaría a otro pais sus juguetes, sus coches, por si acaso allí no hay…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà