Els últims tallers

Hola famílies!
Disculpeu però he vist que no us vaig penjar les fotos dels últims tallers.

Ens quedaven pendents les fotos del TALLER DE NINOTS AMB ARRÒS que el vam fer amb la mare del Jan i l’Ori, el pare i el tiet de la Saray, i la mare de la Tània. Va ser un taller força estressant ja que els nens necessitaven molta ajuda per part dels adults, al final vam haver de córrer perquè tots els nens i nenes s’emportessin el seu nino. Esperem que aquella estona estressant pagués la pena i ara, els agradi tenir el nino a casa!

L’altre taller que vam fer va ser el més dolç de tots, el d’EXPERIMENTACIÓ AMB XOCOLATA! Aquell dia, només vam necessitar uns quants pots de xocolata, fulls, i la imaginació dels nens i adults que van venir (la mare i la iaia de l’Izan, la mare del Leo, la mare de la Selena Valente i la mare de l’Ana). Els nens i nenes van remenar xocolata, la van tastar, i en general s’ho van passar, d’allò més bé!

El darrer i últim taller del segon trimestre va ser el de PINTEM AMB ELS PEUS AMB PLÀSTIC DE BOMBOLLES. El lloc ideal per fer aquest taller, va ser el pati, allà vam posar un paper d’embalar ben gran perquè els nens poguessin anar passejant amunt i avall tota l’estona que volguessin, mentre els anàvem posant pintura perquè la trepitgessin i deixessin rastre. En aquesta ocasió, ens van acompanyar la mare del Joel, de l’Ainhoa, de la Samara Montaño i del Yerik.

A continuació us enllaço l’àlbum amb les fotos d’aquets tallers.

Una vegada més, MOOOOLTES GRÀCIES A TOTES LES MARES I PARES QUE US HEU ANIMAT A PARTICIPAR EN ELS TALLERS!

Ara… a preparar-nos pels tallers del 3r trimestre on barrejarem P3, P4 i P5 i les famílies haureu d’organitzar 2 tallers. Aprofito per animar-vos a venir el màxim de dies possible, no només quan li toca al vostre fill/a. Gràcies per avançat!

-MªAngels-

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Els últims tallers

 1. Sandra diu:

  Es un placer poder disfrutar con ellos de los talleres, mas que nada por verles la cara de ilusionados cuando nos ven alli sentados en su clase…
  A mi me lo iva recordando de vez en cuando para que no se me olvidara jajajjj.
  Mama el dia tal tienes ke venir a mi clase…lo tenia muy en cuenta..en fin gracias por dejarnos colaborar …

 2. MªAngels diu:

  Hola!
  Sandra, gràcies a vosaltres per voler col·laborar. No em cansaré mai de dir-ho, aquestes activitats tenen sentit si vosaltres responeu així, perquè l’escola pot proposar però si els pares i mares no s’animen, les activitats d’aquest tipus s’acaben eliminant de la programació. Per ara, podem dir molt orgullosos que a la nostra escola, fa molts anys que es proposen tallers amb família i que sempre s’omplen! 🙂

  Gràcies,

  -MªAngels-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà