Cap-grossos i granotes

El dilluns en Yerik, a l’estona del “Bon dia”, ens va explicar que aquest pont havia anat un dia d’excursió i que havien trobat una bassa plena de cap-grossos i granotetes petites i que n’havia agafat uns quants. Li vam demanar que si ens els podia portar un dia i així observar-los de ben aprop.
I avui ha estat el dia. La Rosa, la mare del Yerik, ens ha explicat com els cap-grossos s’anaven convertint en petites granotetes. Hem observat alguns cap-grossos que en Yerik ens ha portat dins una ampolla i després hem deixat anar les granotetes en safates, per poder-les veure millor. Ha estat una experiència molt divertida.
AQUÍ US DEIXO UN RECULL DE FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cap-grossos i granotes

  1. ROSA (MARE YERIK) diu:

    Ha estat molt divertit compartir aquesta experiencia amb la classe dels astronautes, ho vam passar molt be tots i el Yerik encantat d´ensenyar les seves noves mascotes als seus companys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà