Vincent Van Gogh

Avui ha vingut la Laia per explicar-nos coses de la vida de Vincent Van Gogh. Ens hem quedat molt sorpresos quan ens ha explicat que en Vincent des de molt petit tenia moltes rabietes, que li eren molt difícils de controlar i que li ocasionaven molts problemes amb els demés. Sempre pensava que ningú l’estimava i que tot ho feia malament, i per això sempre acabava enfadat amb tothom; inclús una vegada en una discussió amb un amic seu pintor, és va acabar tallant un tros d’orella.
Després hem fet alguns trencaclosques amb els seus quadres i hem observat quins elements hi apareixen en ells.
I per últim, hem volgut imitar com pintava; amb aquesta tècnica tan rara anomenada puntillisme. I hem pintat el quadre “Camp de blat amb corbs”.
Aquí us deixo unes FOTOS del taller.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà