Ja tenim la porta decorada!!!

Ja tenim la porta de la classe!!! Deprés de molt esforç i molta il·lusió hem acabat de decorar l’entrada a l’aula. Voleu saber com l’hem fet?
Ha estat un procès lent però hem après un munt de coses. Primer vam observar imatges dels astronautes i vam veure que tots tenien postures diferents, pel que cadascun de nosaltres va decidir quina li semblava més divertida i en aquesta posició vam fer una foto. Després vam posar un plàstic transparent sobre la foto i vam resseguir el nostre cos imitant el vestit dels astronautes, i per acabar vam pintar-lo de color blanc amb “ceres màgiques”.
Un cop ja estàvem nosaltres caracteritzats com astronautes, quedava decorar el resta de la porta. Sobre paper d’embalar negra vam estampar estels, amb esponja i amb pinzell. Desprès vam fer un cercle enorme que seria la nostra lluna, la vam pintar de blanc i per fer els seus cràters vam sucar amb pintura blanca, mocadors de paper, i els vam enganxar per sobre. I per últim entre tots vam escriure ELS ASTRONAUTES.
Ara estem molt orgullosos de la nostra porta. Si voleu veure com ens ha quedat CLIQUEU AQUÍ i veure part del procés i el resultat final.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Ja tenim la porta decorada!!!

  1. Rosa (mamá de Héctor) diu:

    Ha quedado chulísimo, y los niños haciendo “posturitas” súper divertido!!!! Gracias Mónica.

  2. Ana (mamá de l'Oriol G.) diu:

    Sou uns artistes!!!!

  3. a8041246 diu:

    Si que ho són

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà