Prenem decisions!!!

Aquest estiu no només hem crescut un pam, si no que ens hem fet més grans i ja comencem a pendre petites decisions.
Des de que estem a P4, ens hem adonat que un encarregat que faci les tasques cotidianes del dia està bé; però que entre tots ho podem fer millor. Així estem creant diferents càrrecs, ja tenim el de “passar llista”, els de “repartir fulls”, els de repartir “el material” i també el del “primer de la fila”; i segur que aquests propers dies encara en trobem algun altre.
A més hem començat a pendre decisions més importants. Quan ens vam donar compte que ja erem grans i que per tant no podiem ser Balenes, ens vem plantejar com ens haviem de dir, alguns deien Guepards i altres deien que aquest era el nom dels companys i companyes del curs passat. Pel que vam fer una “pluja d’idees” amb diferents noms per l’aula i en va sortir un bon llistat. La primera decisió va ser votar els que més en agradaven i deixar només els que més vots haguessin obtingut. I aquesta va ser la nostra primera decisió….

IMG_8441

I ara quedava la segona decisió i la més important decidir el nom definitiu. I aquest ha estat el resultat…

IMG_8451

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà