Les Balenes i Joan Miró

Avui les Balenes hem estat mirant un dels quadres més emblemàtics de Joan Miró, “L’autoretrat”. I ens ha sorprès moltíssim perquè un pintor com Miró és va oblidar de pintar-se la panxa i els braços quan és va dibuixar. A mesura que observàvem més el quadre també hem descobert que s’havia pintat un ull vermell.
Avui hem començat a pintar el fons com ell i durant la setmana intentarem imitar-lo i dibuixar el quadre igual que ho va fer ell, al costat ens dibuixarem a nosaltres. Perquè la nostra visió de la figura humana no és la mateixa que té aquest universal pintor.
Aquí us deixem una mostra del seu quadre perquè “aneu fent boca”.

Les Balenes

Miro_ Autoretrat_jpg

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà