7 comentaris a “Estudiem el Sistema Solar!!

 1. Hola Conxita entrat al blog m’agradat molt el joc del sistema solar l’encontrat una mica dificil

 2. hola Nuria soy Aroa m´ agradat mol al joc i tamve juga unaltra vegada al vloc i era una mica dificil adeu Nuria.

 3. Hola Conxita el nou curs ha començat molt bé i les activitatshan sigut molt divertides,encara que les he trobat fàcils.També he mirat el blog d’anglès i les dues cançons m’anirant bé per aprendre els números en anglès.També he visitat el blog d’educació fisícai he vist unes fotos molt maques.M’esta agradant molt el tema del Sistema Solar,la Lluna i la Terra.

  Petons,

  Laura

 4. Hola Contxita. el joc del sistema solar ha sigut una mica dificil, pero m’agradat molt.

  petons. Daniel

 5. Hola Nuria m’ah agradat molt el joc del sistema solar per a mi a sigut molt facil pero molt divertit.

  Adeu petons Iria

 6. Hola Conxita i Nuria m’ha molt el joc del sistema solar estic per ferlo una altre vegada

  Adeu petons Miquel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *