Seguim amb els experiments…

Com ja sabeu, cada divendres els pingüins i els elefants ens tornem uns científics en potència i fem els nostres experiments.

La setmana passada vem fer màgia i vem escriure sobre un full en blanc un missatge secret amb suc de llimona. Després vem posar tots els missatges junts i cada nen i nena anava treient un de diferent. Anava a una habitació fosca i posava el full sota una llum de lampareta i… sorpresa!! Sortia el missatge secret!

Aquest divendres vem fer un experiment que a tots ens sonarà: el telèfon. Amb dos gots de plàstic i un fil… Taxan!! Ja tenim el nostre telèfon!! I per que fossin ben bonics els vem decorar amb papers de colors, gomets  i molta purpurina. Ara els hem deixat al racó de la caseta i quan tenim una estoneta els aprofitem per parlar. Qui vol un mòbil quan tenim aquests telèfons tan tradicionals?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *