SORTIDA A BARCELONA: PATINATGE I MUSEU MARÍTIM

Dijous 10 de novembre els alumnes de 1 ESO van anar d’excursió a Barcelona. El patinatge sobre gel va ser una experiència sorprenent per a totes i tots, tant pels que van descobrir que havien nascut per patinar sobre gel, com pels que la primera patacada els va deixar immobilitzats, com pels que les llagues els van fer arrufar el nas, com pels profes que vam atrevir-nos saltar a la pista, un millor que l’altra! La visita al museu ens va ajudar a comprendre les dificultats que ha tingut l’home al llarg de la història per fer front al . Tot i l’escruiximent de l’endemà, a ningú se li va apagar la rialla de satisfacció per haver compartit junts aquesta experiència! Aquí en teniu una prova!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *