JOAN MARAGALL: CENTENARI DE LA MORT DEL POETA I DRAMATURG

Avui els vostres fills i filles han assistit a una classe especial, més ben dit, hem fet la classe al vestíbul. Si us interessa  JOAN MARAGALL, podreu gaudir d’una exposició sobre la seva vida que estarà a l’entrada de l’institut fins al dia 3 de novembre.

Nosaltres hem fet un conjunt d’activitats per aprofundir una mica més en la vida d’aquest autor. Ens ha anat molt bé per poder-ho relacionar amb els gèneres literaris que treballem a la classe de llengua.

Anècdota: quan els he preguntat “què han après sobre l’autor”, l’Andrea ens ha dit: “Que no tindré onze fills!”.

Per poder veure les fotos clica  AQUÍ

 

Aquest article ha estat publicat en Català, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *