DELEGAT I SOTSDELEGADA

Després de reflexionar sobre què representa assumir la funció de delegat/da, cinc alumnes de la classe van presentar la seva candidatura. Cadascun va presentar a la resta de la classe a què es comprometria si resultava elegit. Les persones que es van presentar van ser: Alba Campillo, Andrea Bejar, Sergi Carrisi, Víctor de la Cruz i Estefanía Ferrer. Volem felicitar-los a tots per presentar-se com a candidats i candidates a l’elecció.

El dia 18 d’octubre vam elegir els representants de 1A. Després de l’escrutini, el resultat ha estat el següent:

DELEGAT: SERGI CARRISI

SOTSDELEGADA: ALBA CAMPILLO

FELICITATS!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *