PROJECTE ELS INVENTS

Com ja sabeu els nens i nenes de segon hem fet el projecte “Els invents”. Durant dos mesos aproximadament hem investigat sobre aquest tema i hem posat en comú el que ens interessava saber.

Si ens voleu veure en alguns moments del nostre projecte CLIQUEU, les fotos estan penjades i les podreu mirar. No us les perdeu!

Xerrada del pare del Lluc a l’escola

El pare del Lluc ha vingut a l’aula a explicar-nos la seva feina, ens ha explicat com són d’importants les diferents fibres tèxtils i a on s’utilitzen i ens ha portat bosses amb cotó, cànem, polièster i fins i tot fil d’or. També ens ha comentat un invent que ara tenen entre mans: les tiretes amb medicaments que curen. Molt interessant!! Finalment hem vist com explotava un globus ple d’aigua a càmera lenta. Hem après moltes coses i li hem fet moltes preguntes.

Cliqueu per veure les fotos.

SORTIDA AL MUSEU DE LA MÚSICA DE BARCELONA

Avui hem anat a visitar el Museu de la Música de Barcelona. Tot i que ha començat el dia plovent, finalment ha sortit el sol.

Al Museu hem vist molts instruments i molt bonics al llarg del recorregut. Uns d’antics i d’altres més moderns, però tots ells únics. Hem buscat el nostre instrument amic entre els diferents equips, identificant el so i la imatge. El que més ens ha agradat a tots ha estat entrar a la sala d’interactius on podíem experimentar directament amb els instruments i maquetes sonores. Hem fet un gran concert improvisat. Què bé ens ho hem passat!

Després hem anat a dinar al parc de Sant Quirze del Vallès i allà hem jugat plegats.

Si voleu veure les fotos cliqueu.

CARNESTOLTES

 

Per fi ha arribat Carnestoltes. Portem tota la “Setmana boja”  amb diferents complements i ens ho hem passat molt bé. Divendres a la tarda hem vingut disfressats a l’escola i al pati amb tots els nens i nenes de l’escola hem desfilat i hem ballat una estona.

VISCA LA GRESCA!!

Cliqueu per veure les fotos.

PROJECTE “ELS INVENTS”

 

Ja ha arribat el moment de fer el Projecte de Segon. Parlant entre tots nosaltres hem arribat a l’acord que ens agrada molt tot el que està relacionat amb els inventors, científics, invents importants al llarg de la història,…

I així és com finalment ens vam decidir i estem molt il·lusionats per treballar aquest tema. Alguns companys i companyes han portat informació i començarem per fer una sortida al Museu de la Ciència de Terrassa.

Allà ens han explicat de manera divertida els invents científics més importants de la Història.

Cliqueu i veureu les fotos.

 

Ja és Nadal!

 

Aquests dies abans de Nadal, els nens i nenes de segon hem tingut molta feina. Hem acabat treballs i ens ho hem passat superbé fent plàstica amb materials diferents. Hem après un poema molt bonic sobre els sentiments, la família i les trobades amb la gent estimada durant les vacances de Nadal.

També hem fet coses molt divertides com jugar al Quinto i fer cagar el Tió l’últim dia de classe.

 Ah! Aquest any hem tingut una visita molt especial: l’ajudant del patge Xiu-Xiu, el patge Miquelet, que ens ha preguntat com ens hem portat durant l’any i ens ha donat una llaminadura. Impressionant!!

Clicant a sobre de les fotos podreu veure moments viscuts durant aquests dies.

Bones Festes per a tots vosaltres!! Ens veiem l’any 2018.

Concert de Nadal

Què ràpid ha passat el primer trimestre!

Ja som al Nadal i com cada any la Mercè, la nostra mestra de Música, ens ha ensenyat una nadala que es titula “El Tió” i l’Andrés, el nostre mestre d’anglès, ens ha ensenyat una nadala en llengua anglesa. Com que hem treballat força durant molts dies i l’hem assajat moltes vegades ens han quedat molt bé. I als pares els hi ha agradat molt perquè aplaudien molt contents.

Si cliqueu a sobre de la foto ens veureu a l’escenari.

 

EL CAMPIONAT D’ESCACS DE TARDOR

Ja ha arribat el campionat d’escacs! Estàvem esperant amb moltes ganes i ens hem tornat a apuntar els alumnes que voluntàriament volíem jugar el campionat de tardor. Han estat dies molt apassionants i esperàvem que arribés l’hora del pati per trobar-nos amb la nostra parella i començar la partida.  Ens hem divertit, hem après i ara encara juguem una mica millor.

VISCA ELS ESCACS!!