CANVI DE DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ

Benvolgudes famílies,

Amb motiu de l’aprovació per part de l’Ajuntament de Sant Joan Despí del dia 12 de febrer de 2016 com a festa local, les escoles i instituts de Sant Joan Despí vam acordar ahir en el Consell Escolar Municipal canviar el dia de lliure disposició del 8 de febrer de 2016 pel dia 8 de gener de 2016.

Si us plau, preneu nota del canvi:

  ANUL·LAT EL DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ:      8 de febrer de 2016

  NOU DIA DE LLIURE DISPOSICIÓ:                     8 de gener de 2016

 

 

La setmana de la ciència

Famílies,

Aquesta setmana se celebra la Setmana de la Ciència. L’Ajuntament ha programat diferents activititats relacionades amb la ciència, algunes per a les famílies i d’altres per a l’alumnat.

L’escola s’apunta a aquesta iniciativa participant en moltes d’aquestes activitats i també organitzant d’altres. Una d’aquestes és Ciència Compartida: alumnes dels cicles mitjà i superior preparen experiments i van a les classes dels seus companys d’infantil i de cicle inicial a explicar-los.

Aquest és el nostre calendari de la setmana de la ciència 2015. Esperem que sigui interessant, divertida i profitosa per a tots!!!

ciència

I aquest és el programa de l’Ajuntament.

cienc

Avui hem celebrat Santa Cecília.

Famílies,

Aquest matí hem celebrat la festa de Santa Cecília amb un petit concert.

Aquesta vegada hem dedicat el concert als drets dels infants.

Nens i nenes de l’escola han tocat diferents peces al piano, flauta, guitarra i violí. Després les mestres Susanna, Mercè i Anna han interpretat dues cançons amb la col·laboració de tots els alumnes.

Gràcies a tothom per la música i felicitats!!!

Anirem penjant les fotos al bloc de música.

Sin título

Celebrem la primera assemblea de delegats i delegades del curs 2015-2016.

Famílies,

el dimecres 4 de novembre van celebrar la primera assemblea de delegats i delegades.

Amb aquesta assemblea volem fomentar la participació dels alumnes de l’escola per millorar tot el que sigui possible amb les propostes de tothom.

Ens interessa conèixer com veuen l’escola els nostres alumnes, quines coses els preocupen i quines coses proposen per fer de l’escola un lloc de convivència.

En primer lloc s’han presentat els representants de cada classe i hem parlat del que vol dir ser delegats. Els delegats han de ser responsables, sincers, respectuosos… i hem explicat que a les assemblees parlarem de temes de l’escola que ens preocupen i intentarem buscar solucions.

Bona feina delegats i delegades!

delegats1111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celebrem la castanyada

Famílies,

Aquest divendres 30 d’octubre, hem celebrat la festa de la castanyada. Hem fet un munt d’activitats: tallers de cuina i de plàstica, ens ha visitat la castanyera, danses i cançons al pati, pel·lícules i sortides. Als blocs de cada cicle trobareu la informació.

Una de les activitats tradicionals són els tallers que comparteixen cicle superior i infantil. Ens agrada continuar amb aquesta tradició en la qual els somriures dels grans es barregen amb els dels seus companys més petits. Val la pena veure-ho i viure-ho!!!

Bona castanyada a tothom!

Una imatge que es repeteix cada castanyada, alumnes de 6è i de 5è passen a recollir els més petits de l’escola.