P3

ELS CONILLS I ELS TIGRES PIQUEM, PIQUEM I MENGEM…

A la tardor hi ha fruits secs que volem tastar però no podem perquè tenen closca. Aleshores, hem pensat que podem picar la closca  per poder menjar el fruit. Vam sortir tots junts al pati i vam començar a picar amb molts força fins que sortía el fruit. Vam menjar molts fruits, nous, avellanes, ametlles, també raïm i mandarines.

ESTAVEN BONÍSIMS!!!

Expliquem contes de tardor!

Els/Les alumnes de sisè expliquen contes de titelles als companys i companyes de P3. Els contes són pensats i creats per ells/es després de moltes estones de dedicació, acords, esforç i il·lusió. Felicitats a tothom!

FEM CAMINS I ENGANXEM GOMETS… P3 B

Hem fet caminets de colors sobre el paper i a sobre hem enganxat gomets. Ens ha agradat molt i ha quedat molt molt bonic!!

FEM LES PRIMERES “FEINETES” P3 A

Ja portem uns dies a l’escola, venim contents i ja gaudim dels diferents moments del dia. Avui, fins i tot , hem provat de fer una petita feina, hem pintat amb retoladors i hem enganxat gomets. Ens ho hem passat molt bé!

ELS PRIMERS DIES A L’ESCOLA (P3B)

Ja fa uns dies que els nens i nenes de P3 vam començar l’escola, ha estat un procés d’adaptació amb molts moments especials: somriures, mirades de complicitat, llàgrimes, il·lusió, coses noves, descobriments…

Us obrim una finestra a l’aula perquè gaudiu d’aquests moments!!!!!!

Les mestres de P3 aprofitem per desitjar-vos un BON CURS!!!!!!

Imatge de previsualització de YouTube

ELS PRIMERS DIES A L’ESCOLA (P3A)

Els primers dies a l’escola han estat divertits, per alguns, i difícils, per a uns altres. Hem rigut i plorat, jugat, parlat, compartit, après…. Aquí teniu un recull de fotos d’aquests moments.

Imatge de previsualització de YouTube