Dues professores del centre intervenen en la Jornada de Desenvolupament de l’hàbit Lector

El proppassat 20 de novembre es va celebrar a la EOI de Lleida una jornada de formació amb la intenció de facilitar  i presentar elements de reflexió sobre el desenvolupament de l’hàbit lector i el plaer per la lectura.

Les nostres companyes Lidia Bell-lloch i Montse Irun van presentar el projecte que desenvolupem al centra i que ja vam comentar en aquest enllaç que duu per nom “Jo sóc lector, i tu?. L’experiència del nostre centre es va fer conjuntametn amb la de l’Ins de Pont i una conferència prèvia de l’inspector i formador Enric Queral del qual podeu consultar el seu bloc.

Aquest article ha estat publicat en Actes, General, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà