Taller amb p3 i p4

Aquest divendres els nens i nenes de p3 i p4 han fet una gran collita de cebes, faves, bledes…   i hem experimentat amb aigua: crear el programa, fer hipòtesis, introduir l’ordre, observar el resultat i refer… Això a P3 i P4?

Mireu aquests vídeos: https://goo.gl/photos/ChjUFobPzCW3Aftg9

 

Publicat dins de Educació Infantil | Etiquetat com a | Deixa un comentari

L’alegria

El passat dimecres quatre de Maig vam anar a escampar les pedres pintades de l’alegria pel camí de l’Erola. Ens va acompanyar la mare d’en Nel, Elsa i Lucia, i ens va alegrar molt.

També vam estar molt alegres quan vam rebre la visita de la mare de la Ingrid, per explicar-nos quines són les seves alegries, (ens va emocionar…!)

Abans havíem explicat contes, compartit el què ens fa sentir alegres, què notem en el nostre cos quan sentim aquesta emoció…

Que el treball de l’alegria fos la última activitat que fes la Mònica a l’escola, a mi em va alegrar molt!! Tant de bo pugui sentir alegria a totes les escoles on vagi…Molta sort Mònica!!

 

Publicat dins de Educació Infantil, Educació Primària | Etiquetat com a | Deixa un comentari

El Vol del Borinot

Us deixem amb l’audició d’aquesta peça de Rimsky Korsakov

Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Educació Infantil | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Sant Jordi 2016

Paraules boniques per deixar pel bosc, l’aniversari de la Lucia, lectura de contes i recitat de poemes són algunes de les coses que vam fer per Sant Jordi. Aquí teniu les fotografies i un vídeo inèdit amb els nostres rapsodes de l’escola.

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Educació Infantil, Educació Primària, Famílies | Etiquetat com a | Deixa un comentari

L’hort de l’escola

Aquest curs l’hort ha estat produint tot el curs, amb un aspecte genial i amb participació de grups petits d’alumnes durant tot el curs. Tot això ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Vanessa, que ha vingut a escola tots els divendres del curs.
Amb aquestes fotografies el nostre petit acte d’agraïment a la seva tasca silenciosa i continuada.
Gràcies Vanessa.

Publicat dins de Educació Infantil, Educació Primària | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

La joieria

Us passem les imatges de la joieria. El que va ser la seva preparació i el resultat final. Ja l’hem tancat, però si teniu algun compromís o regal a fer, encara fem peces per encàrrec…

Publicat dins de Educació Infantil, Educació Primària | Deixa un comentari

Finestres

 

Finestres

diàlegs

interiors

exteriors

connexions

amoroses.

 

Publicat dins de Educació Primària | Deixa un comentari

El vídeo de la setmana és…

Wilbur Francis Hall (Willie Hall) trombonista, violinista y cómico estadounidense interpretando “¡Pop! goes the weasel” “¡Puf! Va la comadreja” que es una canción de cuna y el canto de un juego Inglés, mientras viste unos “slapshoes” para luego tocar con un inflador de bicicleta la melodía de “The stars and stripes forever” “las barras y las estellas por siempre”. Dicha escena forma parte de la película The King of Jazz (1930) de Carl Laemmle y Nat Goldstone, protagonizada por la Orquesta de Paul Whiteman.

Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Més activitats de música a infantil

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Educació Infantil | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

El vídeo de la semana

Esta bellísima pieza llamada Ma’agalim es un videoclip de la banda israelí Jane Bordeaux con sede en Tel Aviv, en este trabajo, todo realizado en 3D, aparece la idea de la caja de música, con una historia construida con figuras de madera articuladas en la superficie del cilindro. Este video recrea una historia tridimensional, utilizando una máquina de entretenimiento de rotación para explorar el concepto de ciclos. Una muñeca de madera se ha quedado atascada en el lugar y el tiempo, pasando por escenarios de la vida de todos los días. Por último, el mecanismo detrás de la escena llega a un punto de ruptura, y envía a la muñeca y todos los personajes en una nueva dimensión.

El desarrollo y la producción de ‘Ma’agalim’, que significa senda en hebreo, tomó alrededor de cuatro meses y diez personas formaron parte del equipo. La canción, habla de una chica que se siente atrapada y el tiempo parece que se desvanece. Las cosas parecen evolucionar y cambiar, pero sin embargo todo sigue siendo exactamente lo mismo.

Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a | Deixa un comentari