La joieria

Us passem les imatges de la joieria. El que va ser la seva preparació i el resultat final. Ja l’hem tancat, però si teniu algun compromís o regal a fer, encara fem peces per encàrrec…

Publicat dins de Educació Infantil, Educació Primària | Deixa un comentari

Finestres

 

Finestres

diàlegs

interiors

exteriors

connexions

amoroses.

 

Publicat dins de Educació Primària | Deixa un comentari

El vídeo de la setmana és…

Wilbur Francis Hall (Willie Hall) trombonista, violinista y cómico estadounidense interpretando “¡Pop! goes the weasel” “¡Puf! Va la comadreja” que es una canción de cuna y el canto de un juego Inglés, mientras viste unos “slapshoes” para luego tocar con un inflador de bicicleta la melodía de “The stars and stripes forever” “las barras y las estellas por siempre”. Dicha escena forma parte de la película The King of Jazz (1930) de Carl Laemmle y Nat Goldstone, protagonizada por la Orquesta de Paul Whiteman.

Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Més activitats de música a infantil

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Educació Infantil | Etiquetat com a , , , | Deixa un comentari

El vídeo de la semana

Esta bellísima pieza llamada Ma’agalim es un videoclip de la banda israelí Jane Bordeaux con sede en Tel Aviv, en este trabajo, todo realizado en 3D, aparece la idea de la caja de música, con una historia construida con figuras de madera articuladas en la superficie del cilindro. Este video recrea una historia tridimensional, utilizando una máquina de entretenimiento de rotación para explorar el concepto de ciclos. Una muñeca de madera se ha quedado atascada en el lugar y el tiempo, pasando por escenarios de la vida de todos los días. Por último, el mecanismo detrás de la escena llega a un punto de ruptura, y envía a la muñeca y todos los personajes en una nueva dimensión.

El desarrollo y la producción de ‘Ma’agalim’, que significa senda en hebreo, tomó alrededor de cuatro meses y diez personas formaron parte del equipo. La canción, habla de una chica que se siente atrapada y el tiempo parece que se desvanece. Las cosas parecen evolucionar y cambiar, pero sin embargo todo sigue siendo exactamente lo mismo.

Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a | Deixa un comentari

Agut i greu

A la classe de música a infantil hem estat experimentat amb sons aguts i greus com podeu  veure a aquests vídeos, però atenció! de cop i voltat ens vam trobar amb una “jam session” improvitzada entre en Gabriel i la Greta.

No us perdeu els vídeos.

Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Educació Infantil | Etiquetat com a , | Deixa un comentari

Sortida al Teatre Clavé

La setmana passada vam baixar  al poble a veure un espectacle on en Xavi Lozano ens va ensenyar que qualsevol tub pot ser un instrument musical.  Ens va acompanyar en Marc que també s’ho va passar d’allò més bé.

Us deixem un vídeo de record.

Imatge de previsualització de YouTube
Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

El búnquers de Blanes

El dissabte 16 d’abril al matí vaig anar amb la Lucía i la meva mare a netejar els búnquers de la guerra civil a Blanes. Ens van explicar que encara que els hi diguem búnquers són nius de metralladora.

Ens vam haver de posar  un casc perquè era perillós donar-se un cop al cap o que s’enfonsés el sostre. Vam recórrer totes les galeries i hi havia trams que  havies d’anar arrossegant-te per terra.

La feina consistia en treure terra, pedres i brossa de les galeries per aconseguir comunicar els diferents nius de metralladora. Vam estar a punt de aconseguir que es toquessin dues galeries ja que es veia la llum de una altre galeria al final de la nostra, per un forat entre la muntanya de sorra i pedres. No se si a la tarda ho van aconseguir!

Aquí us deixo unes fotos de la Lucía i jo.

Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

El vídeo de la setmana és…

Creat el 2008, Bufa&Sons va néixer amb la clara intenció d’irrompre en l’escena musical amb l’afany d’encomanar a tot tipus de públic una manera d’entendre música i instruments diversa, creativa, basada en la tradició de recuperar objectes com a instruments. Aquesta idea duu als Bufa&Sons a moure’s entre la “màgia musical”, el “concert stàndar” i “l’audició pedagògica” en uns concerts on la vista també és important.Creativitat i reciclatge musical podrien ser les paraules que defineixen aquest grup tan original creat per Xavi Lozano, Guillem Aguilar i Marc Vila.

Imatge de previsualització de YouTube

 

Publicat dins de Educació Primària | Etiquetat com a , , | Deixa un comentari

Oh! que bonic és Panamà

No tenim fotos de l’obra “Oh! que bonic és Panamà”, que vam anar a veure el passat 7 d’abril, però ens va agradar molt!!
Us deixem les que vam fer l’estona que vam passar esmorzant al parc i les de la visita al CAP de Tordera, del mateix matí.
Des d’aquí una abraçada ben forta a l’Anna, la Mònica i la Montse, ens vam sentir molt atesos i cuidats. Si algú tenia alguna recança per a visitar al metge, segur que se li ha passat del tot…Moltes gràcies!!

Publicat dins de Educació Infantil, Educació Primària | Deixa un comentari