NOU QUIDZENAL

White_square_with_question_markJa teniu publicada la resposta de l’últim enigma! Mireu-vos-la bé  perquè no hi ha hagut ningú que l’hagi sabut resoldre.

A veure si el següent quidzenal no se li resisteix a cap desenigmador. Aquesta vegada és molt senzill i va de gallines!

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

CONSELL ESCOLAR

Avui hem fet el sorteig per designar els membres vocals que formaran part de la mesa electoral del sector dels pares i de les mares dels nostres alumnes.

El dia 7 de novembre va finalitzar el termini per la presentació de candidatures. A data d’avui només tenim una candidatura per omplir una de les tres places vacants. Tanmateix si us sembla bé podem ampliar aquest termini fins el dijous 13 de novembre.

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

elecc_cons_escolBenvolgudes famílies,

Avui s’inicia el procés de renovació dels membres del consell escolar del centre. Us donem a conèixer el calendari previst d’aquesta convocatòria:

3 de novembre- inici del procés. Trobareu els censos electorals del sector pares exposats en el tauler d’anuncis intern del centre.
4 al 6 de novembre- període de reclamació dels censos. Ja es poden presentar candidatures per ser-ne membre, per escrit, davant de la presidenta del consell escolar (direcció del centre) i fins el dia 7 de novembre. Així com també es pot presentar sol·licituds per actuar com a supervisor/-a de les meses electorals respectives. A l’escola us podem facilitar un model de sol.licitud.
11 de novembre- proclamació de les candidatures (taulell d’anuncis intern del centre). Sorteig per designar membres vocals de les meses electorals.
24 de novembre- Votacions dels pares des de les 16 h i fins les 17:30 de la tarda a la biblioteca de l’escola.
Primera setmana de desembre- Constitució del nou consell escolar.

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

SORTIDA A LA DRAGA I A LES COVES DE SERINYÀ

P1000952 (Mobile)El dijous 30 vàrem marxar tots d’excursió. Amb els autocars ben plens vam anar a Banyoles, els uns al Parc de la Draga i els altres a les Coves de Serinyà. Els tallers que vàrem fer a ambdós llocs ens van agradar moltíssim! Per acabar-ho d’arrodonir vam visitar la fàbrica de xocolata Torres on ens van obsequiar amb una xocolatina i una paquet de xocolata desfeta per fer a casa.

Publicat dins de ACTIVITATS | Desactiva els comentaris

L’HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA D’AMER

L’hora del conte a la biblioteca d’Amer torna el dimecres 29 d’octubre  a dos quarts de sis de la tarda.

HORA DEL CONTE 29-10-14

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris