SETMANA SANTA

Desitgem que passeu una bona Setmana Santa.

mona

La mona de Pasqua
(Lola Casas)
Amb cor de pa de pessic,
de gust suau com caramel,
quan li clavo queixalada,
sembla que mastegui el cel.
Coronada amb un gran ou,
amb pollets i una gallina,
vestida de xocolata
és llaminadura fina.
Visca la mona de pàsqua!
Aquest pastís tan preuat,
que agrada a grans i petits
i en un no res és menjat.

Ens tornarem a veure el dia 22 d’abril!

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

APRENENT DE L’APICULTOR

Avui al migdia i en qüestió de poca estona hem tingut un eixam gran d’abelles en un dels arbres del pati de dalt. Un apicultor ha estat l’encarregat de retirar-lo i salvar-lo. Ens ha manifestat que hi devia haver unes 3000 abelles! Les abelles estan protegides per llei com tots els animals en perill d’extinció i per tant s’han de salvaguardar.
Aquí teniu un reportatge fotogràfic molt interessant que ens mostra com treballa un apicultor valent per retirar un eixam d’abelles, sense fer que pateixin cap mal.

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

S’ACABA LA SETMANA CULTURAL …

Avui és el darrer dia de la tercera edició de la setmana cultural de la nostra escola. Aquí teniu una petita mostra en imatges d’algunes de les activitats que hem fet.

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

SETMANA CULTURAL DEL 7 AL 10 D’ABRIL

SETM CULT CARTELLTallers, visites, sortides, enigmes, racons de matemàtiques, poesia, manualitats…
Quina setmana que ens espera!

Per començar la setmana cultural tenim un menú ben suculent que s’allargarà durant quatre dies. Farem tallers diversos amb persones expertes amb el tema concret de cadascun d’ells: taller d’higiene postural, de joieria, de boca sana i taller d’un dia al dentista, d’optometria, d’agents rurals,  econòmic per aprendre a fer pressupostos i a estalviar, d’experimentació amb l’aigua, , taller de consum responsable i de seguir rastres pel bosc.

De visites anirem a veure l’arxiu municipal i una col.lecció de fòssils. Ens visitarà per  ensenyar-nos com treballa el senyor pipaire i un artesà de la fusta.

I entre anades i vingudes, tallers i tallerets, pensar i desxifrar, llegir i rimar encara dedi- carem estones a l’elaboració de jocs de pati que ens facin rumiar i comptar, entenent que     el joc és un recurs d’aprenentatge més que s’ha d’aprofitar per enriquir el procés d’ensen-yament-aprenentatge.

Com veieu  a la nostra setmana cultural no l’hi falta res!

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris

JA TENIM EL NOU QUIDZENAL!

untitledAvui hem publicat els guanyadors del quidzenal passat. Sembla que l’enigma era més complicat del que pensàvem i han estat pocs el qui han encertat la resposta correcta.

A veure si hi ha més sort amb el següent quidzenal. És una combinació de matemàtiques i llengua catalana. ÀNIMS!

Publicat dins de NOTÍCIES | Desactiva els comentaris