ELS REIS HAN DEIXAT REGALS A L’ESCOLA!

Aquest matí dos nens de cicle inicial han anat a donar un encàrrec a la Lídia i han trobat el menjador ple de regals. Quina sorpresa!
Els nens de primer han avisat els altres nens i nenes de l’escola i ràpidament ens hem trobat tots al menjador. Quina il•lusió que ens ha fet obrir els regals!
Moltes gràcies Majestats, us esperem l’any que ve!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

Bones Festes

Des de l’escola us desitgem molt Bones Festes i Bon Any Nou.

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

I per acomiadar el trimestre ….

Avui acomiadem el trimestre i ho hem celebrat amb un bon esmorzar de xocolatada amb coca. Uns quants pares i mares, ens han preparat amb molta cura la xocolata i els talls de coca. Com sempre, boníssima! Moltes gràcies!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

Fem cagar el Tió

Després de tants dies de donar-li menjar, ja era l’hora de fer cagar el nostre Tió. I així ha estat. Davant la il·lusió i emoció , amb la cançó i uns bons cop de pal, quan hem descobert la manta ens hem trobat un bon piló de joguines per la classe.
Que divertit!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

El patge reial ha vingut a l’escola

Quina sorpresa avui al matí!! Sabeu qui ens ha vingut a visitar a l’escola?
Un PATGE REIAL!!
Els alumnes d’Educació Infantil i els de Cicle Inicial de Primària li hem donat la carta dels regals que volem que ens portin SSMM els Reis d’Orient a cada classe. Sort que ja teníem les cartes preparades! Les vam fer entre tots els nens i nenes de cada classe! Per acomiadar-nos d’ell, un a un li hem poder donar la mà i ell ens ha obsequiat amb uns caramels! Quin patge més afectuós, som molt afortunats!!
Ha estat un matí molt emocionant i sorprenent!!
Senyor Patge Reial, ens faria molta il•lusió tornar-lo a rebre l’any vinent!!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

Taller de Nadal

Aquest dimarts, tots els alumnes de l’escola, Primària i Ed. Infantil en hem agrupat per dur a terme el tradicional taller de Nadal, i en el qual hem creat un arbre amb taps de suro i decorats amb diferents motius i colors. Ens ho hem passat molt bé i l’esperit nadalenc és ben viu per la qual cosa volem compartir aquests moments amb vosaltres.

Voldríem també, agrair les donacions dels taps de suros a les empreses: Parramon Exportap SL i Manuel Serra SA. Sense la seva col·laboració no hauria estat possible la realització d’aquest taller Nadalenc. Alumnes i mestres us estem molt agraits.  

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

Cantada de Nadales

Ahir divendres, els alumnes de l’escola dins les activitats de final de trimestre, amb tot l’entusiasme i il•lusió, van delitar amb les seves nadales a tots els pares i mares, familiars i amics que van omplir l’església. Cada grup va cantar dues cançons, en català i anglès respectivament.
Després de la cantada vam anar a la plaça de la Vila on dos alumnes de l’escola van encendre les llums de l’arbre.

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

El Cor Parroquial d’Amer ens ha visitat

Aquesta tarda, hem pogut gaudir d’una magnífica cantada de nadales a càrrec del Cor Parroquial d’Amer, dirigit per Susana Puig.
Hem pogut escoltar diferents nadales, l’última d’elles conjuntament amb els alumnes de 3r curs de CM, que aquest any representaran l’escola a la Trobada de Corals de la Selva. Així, tots plegats, hem pogut compartir la nadala “Anem a Betlem”.
Gràcies per la magnífica estona que ens heu brindat.

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari