Dia internacional de les biblioteques

Per celebrar el Dia Internacional de les Biblioteques, ha visitat l’escola la Marta Madeo que és bibliotecària.
Ha explicat un conte adequat a cada cicle i tots els nens i nenes de l’escola han pogut gaudir dels llibres que ens ha portat. A Educació Infantil hem viscut al món d’una girafa amb: “En blau i en Bertie”, de Kristyna Litten, a Cicle Inicial “El meu rinoceront també menja creps” d’Anna Kemp i Sara Ogilvie, a Cicle Mitjà “El gegant dels ocells” de Ghislaine Biondi i Rebecca Dautremer i a Cicle Superior “El vell Tomàs i la petit fada” de Dominique Demers i Stéphane Poulin.
Moltes gràcies Marta!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

PRESENTACIÓ ANTONIO MARTÍN

Aquest dissabte vam tenir l’oportunitat de tenir entre nosaltres a Antonio Martín, mestre canari que amb la seva metodologia està canviant els algoritmes o procediments per resoldre operacions matematiques. Forma part d’un grup de treball anomenat OAOA (Otros Algoritmos en las Operaciones Aritméticas). Amb el títol de “L’EDUCACIÓ MATEMÀTICA AL S. XXI.REFLEXIONEM! va exposar i comentar amb videos, les seves experiències com a mestre, durant el matí a l’IES la Garrotxa i  la tarda al Casal d’Amer, aquesta adreçada a pares i mares de l’escola.
En primer lugar , muchas gracias Toni por haver estado el sábado con nosotros y havernos hecho un hueco en tu abrumadora agenda. Sabemos que no es fácil para ti, porqué combinas una jornada laboral entera con muchas conferencias por todo el territorio español y tambien fuera de él. Por esta razón te estamos enormemente agradecidas y también por havernos dado la oportunidad de conocer este movimiento, formar parte de él y ayudarnos, asesorarnos… a hacer realidad este proyecto en nuestra escuela.

Agrair també, des del bloc, a les diferents entitats que ens han ajudat a organitzar l’acte: agrair a l’Ajuntament d’Amer, al CRP de la Selva I i la Garrotxa per la gestió i difusió, a l’IES Garrotxa per l’espai, a l’escola Estanys de Sils, a l’AMPA de la nostra escola i al claustre per la seva ajuda i suport, i a tots els pares i mares que van assitir a la conferència.

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

Pagaments sortides

Hi ha hagut una petita modificació en el codi de barres per poder pagar a través del caixer de La Caixa. En l’anterior hi havia un petit error. Perdoneu les molesties.

A petició de molts pares i mares, hem creat un petit document que trobareu a la pestanya PAGAMENTS SORTIDES, on s’explica les diferents maneres que teniu per poder realitzar els diferents pagaments de les sortides dels vostres fills.

Moltes gràcies!

Publicat dins de CURS 2016-2017, NOTÍCIES | Deixa un comentari

Hem alliberat un xoriguer

Durant el matí d’avui , hem rebut la visita dels agents rurals i amb ells també ha vingut un xoriguer. Ens han explicat que aquesta au s’ha recuperat en un centre, i ara ja podia tornar a ser lliure. També ens han explicat com és, com s’alimenta, com és el mascle i la femella, com vola i com manté el seu vol estàtic,…. i després l’hem alliberat amb l’esperança que es quedi prop de nosaltres, en algun d’aquests boscos o rierols.
Gràcies agents!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

PowerPoint presentació nou curs escolar 2016-2017

Un cop feta la presentació del nou curs escolar de l’escola, us deixem el Power Point general de presentació.
Si voleu consultar les presentacions de cicle inicial i educació infantil, accediu al bloc del cicle.
Moltes gràcies

Publicat dins de NOTÍCIES | Deixa un comentari

Benvinguts al nou curs escolar 2016-2017

portada bloc inici

Publicat dins de NOTÍCIES | Deixa un comentari

Un bon dia a Marineland

El divendres 27 de maig els nens i nenes de l’escola de p3 fins a 4t vam anar a Marineland.
La mainada s’ho va passar d’allò més bé, ja que van poder gaudir de l’espectacle de les aus, dels lleons marins i dels dofins.
Vam poder coneixer moltes aus que no trobem al nostre entorn, i veure les moltes habilitats que poden aprendre amb la dedicació dels seus cuidadors.
Abans de l’espectacle dels dofins, vam poder gaudir d’una exhibició de lleons marins. Vam escoltar quin era el to de la seva veu i també ens van explicar les parts del cos, mentre la vetlladora ballava amb un gran mascle de lleó marí. Després, al mateix dofinari, ens vam sorprendre tots i totes de les coses magnífiques i els grans salts dels simpàtics dofins.
Vam dinar en un pícnic on hi havia un tobogan molt gran i gronxadors per jugar. I després vam entrar en un tancat en el qual hi havia tota mena d’aus. També vam veure altres animals com pingüins, flamencs…
Ens vam divertir molt! Va ser un dia per recordar!

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari

Pla de consum de fruites i verdures

Dins del progrunnamedama 2015/2016 del pla de consum de fruites i verdures, en aquesta setmana , el dimecres dia 1, dijous dia 2 i divendres dia 3 de juny els hi tornarem a donar fruita per esmorzar.

Aquesta vegada hi haurà pera, nectarina i albercoc.

 

Publicat dins de ACTIVITATS | Deixa un comentari