TALLERS: Experimentació i manipulació

Els i les alumnes d’Educació Infantil vam començar el mes d’octubre, juntament amb altres tallers, el d’experimentació i manipulació.

Primerament, vam fer un treball sobre el SO tot escoltant diferents sons a l’ordinador, experimentant que el nostre cos també fa sons, escoltant el nostre cor amb un estetoscopi real, adonant-nos que hi ha son que ens agraden i sons que no, que el so pot moure la pasta de sopa si piquem fort amb una cullera, que els instruments fan diferents sons… Ah! I ens vam imaginar el so i el vam dibuixar. Van sortir dibuixos molt diferents i molt interessants.

Aquesta setmana hem iniciat un nou tema: LES RAMPES I ELS TUBS. Hem començat fent una experimentació lliure: hem construït rampes amb cartrons, hem comprovat que hi ha objectes que baixen més ràpids i d’altres més lents… i ens hem adonat que els cartrons se’ns dobleguen i no ens van gaire bé per a fer les rampes. Com ho podrem solucionar? Entre tots buscarem la solució…

De moment, us deixem amb un recull de fotografies d’algunes de les activitats que hem fet fins ara.
Esperem que us agradin!

EXCURSIÓ ASTRONÒMICA A CAN VANDRELL!

Aquest divendres 3 de novembre, els alumnes d’Educació Infantil hem anat fins a Sant Feliu de Buixalleu per tal de gaudir d’un dia esplèndid envoltats d’astronomia.

Hem fet diferents activitats amb els planetes, dels quals hem après moltíssimes coses, hem entrat a la sala màgica on hem vist constel·lacions i un vídeo molt interessant sobre l’univers i hem conegut la història de l’Óssa major i menor.

Estem molt contents i contentes de com ha anat tot perquè ens hem divertit moltíssim tot coneixent noves coses sobre l’univers.

Us deixem un recull de fotografies de les diferents activitats.

Esperem que us agradi!

És temps de castanyes…

Aquest matí, hem tingut una gran sorpresa. Sabeu qui ens ha vingut a visitar? Les castanyeres!!!

Ens han explicat que s’han perdut pel poble mentre buscaven castanyes i que no n’han pogut collir ni una! Els hi hem promès que, demà, nosaltres n’anirem a buscar tantes com en trobem!! Hem tingut la oportunitat de preguntar tot allò que volíem saber i, tots junts, hem cantat la cançó de la castanyera!

Quin matí tan bonic el d’avui! Gràcies castanyeres per haver-nos fet aquesta visita tan emocionant!! Fins l’any vinent!!