How do we work? (Com treballem?)

We have English at pupils classroom with interactives exercises and once a week we go to English clasroom with half class for making corners. Corners: speaking, reading, listening, games, DVDs and computers. Each pupil have to go to each corner periodically.

Fem l’anglès a l’aula dels alumnes amb exercisis interactius i una vegada a la setmana anem a l’aula d’anglès amb mitja classe per fer els racons. Racons: parlar, llegir, escoltar, jugar, veure DVDs i ordinadors. Cada alumne ha d’anr periòdicament a cadascú dels racons.

5 thoughts on “How do we work? (Com treballem?)

  1. Hola, Francisco, quina casualitat, jo sóc d’Alacant. Espero que t’hagi resultat útil el nostre bloc.
    Àfrica Lorente

  2. Hola, soc Francisco, mestre d’anglés en el col·le Azorín de Monòver, en la província d’Alacant. Acabe de descobrir el vostre blog i volia donar-vos l’enhorabona pel treball tan bo que feu en el vostre cole. M’han encantat els vostres vídeos amb els xiquets menuts, genials!! Jo també tinc un blog en el que aniré penjant cosetes nostres, en especial d’infantil. Pots visitar-ho en ceipazoriningles.wordpress.com. Tenim una secció anomenada “Friends” en la que pots deixar el teu comentari mencionant la teua pàgina web perquè la gent et visite. Moltes gràcies i avant amb eixe treball tan genial!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *