Info

Benvinguts al bloc de recursos !

En aquest espai trobareu tot un seguit de recursos que esperem siguin d’utilitat a la vostra pràctica educativa.

Us demanen que tingueu en compte les condicions d’ús que han quedat expressades a la icona de Creative Commons.

Creative Commons

També ens agradaria compartir amb vosaltres diferents recursos educatius d’Internet, que hem recopilat al llarg dels anys. Creiem que tenen especial interès, tant per a l’alumnat com per al professorat d’educació infantil i primària.

Us apuntem una adreça, on podreu trobar molts recursos educatius:

http://www.xtec.cat/~ealcaraz

recursos web

12 comentaris a “Info

 1. Hola Emilia!!!
  M’ha agradat molt trobar el teu bloc, fas coses molt xules i interessants!
  Enhorabona!
  Ah! i BON NADAL!!!!

  Ana

 2. Ana,

  Quina il•lusió tenir notícies teves!

  Com enyoro les bones estones al grup de formació telemàtic del JClic…

  Agraeixo molt el teu comentari. La teva opinió és molt important per a mi.

  Gaudeix de les ben merescudes vacances i… Bon Nadal!

  Una forta abraçada, Emilia. 😛

 3. Hola, som del bloc “Bosc de Fantasies”, ens agradaria saber si t’interessaria posar un enllaç del nostre espai de recursos infantils a la teva pàgina. A canvi faríem una ressenya teva en les nostres xarxes socials. Una salutació.

  http://www.bosquedefantasias.com

 4. Jesús,

  I tant ! He visitat el vostre blog i he descobert interessants recursos per treballar el castellà amb els nostres alumnes. Sempre és un plaer divulgar els continguts de qualitat que es troben per la xarxa, raó de ser del meu blog.

  El proper dia 5 d’agost, trobareu una entrada recomanant el vostre treball. Si més endavant voleu mencionar Recursos web en les vostres xarxes socials i em passeu l’enllaç, us puc afegir a la secció Ens veuen a…

  Una salutació, Emilia : P

 5. Hola Emilia, he utilitzat la teva activitat dels mots encreuats per portar endavant un projecte TIC amb un alumne, a l’apartat de les referències bibliogràfiques necessito citar la font. Pots indicar-me l’any de creació d’aquesta activitat. Gràcies!!!

 6. Hola Sandra,

  Acabo de veure el comentari que vas fer al meu blog, ja fa uns dies. Ho sento… Fa temps que no m’arriben correctament els missatges i per això no t’he contestat. Acostumo a fer-ho de seguida.

  Pel que fa referència a la teva pregunta:

  En primer lloc, donar-te les gràcies per utilitzar aquest recurs. Espero que t’hagi anat bé i que li hagi agradat al teu alumne.

  En quant a l’any de creació, és el 2.011. A totes les activitats, el trobaràs clicant el logo de Recursos web, que apareix a la portada de cada activitat: la R.

  Disculpa els inconvenients que t’hagi pogut ocasionar aquest fet.

  Moltes gràcies, Emilia. 😛

 7. Magda,

  Moltes gràcies a vosaltres, per incloure aquesta selecció al Symbaloo i treballar les meves activitats a la vostra escola. D’aquesta manera, queden recollides i són de més fàcil accés, alhora que afavoreixen l’autonomia dels nens i nenes.

  Amb el teu permís, en uns dies faré una entrada al blog comentant el vostre recurs, així d’altres centres també el podran aprofitar.

  Una abraçada, Emilia 😛

 8. Buenas noches,
  Me encantan los tableros de vocabulario pero quería saber si los tiene en castellano es para trabajar con una niña que tiene dixlexia.
  Muchas gracias

 9. Buenas noches, Mónica

  En el menú MATERIALS del blog, apartado Vocabulari, encontrarás la carpeta con las láminas de vocabulario en castellano. Si te hace falta alguna de las publicadas en catalán y no la encuentras en la lista, me lo dices y te la traduzco.

  Espero que ayuden a tu alumna a superar sus dificultades y muchas gracias, por utilizarlas.

  Un abrazo, Emilia 😛

 10. Hola Emilia

  Soc una logopeda del CREDA Lleida i em dirigeixo a vostè per agrair d’una banda l’immens treball que vostè fa amb tot el recull de vocabulari i d’una altra banda les possibilitats que això obre davant el treball a l’aula i /o en les sessions de treball individual amb nens amb Deficiència Auditiva i amb nens amb Trastorns de Llenguatge com és el nostre cas.

  Aquest any hem descobert tot el vocabulari del Nadal amb uns dibuixos molt clars i que als nens els han agradat molt.

  Hem pogut fer algunes activitats a partir del vocabulari i els dibuixos proposats en el recull…obre un gran ventall de possibilitats, lotos, picar paraules…tot ajuda a generalitzar el vocabulari….Moltes gràcies… continuarem treballant-hi i cercant més possibilitats.

 11. Bona tarda, Divina

  He de dir-li que les seves paraules m’han emocionat.

  Mai, no he tingut l’ocasió de treballar amb alumnes amb deficiència auditiva. Saber que els materials que has creat no només són útils per als teus alumnes, sinó que altres nens i nenes, amb diferents discapacitats, també en poden gaudir, per a mi és molt important.

  També em fa il·lusió saber que les fitxes de vocabulari obren un ventall de possibilitats tant ampli, com descriu al seu comentari.

  Parla del vocabulari de Nadal…. Suposo que ja sap que he publicat làmines de vocabulari amb més temes: animals, fruites, joguines,… Li apunto l’enllaç on podrà descarregar-les, si també són del seu interès.

  Moltíssimes gràcies, per les seves paraules.

  Una abraçada, Emilia. 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *