ACTIVITATS

ESTADES LINGÜÍSTIQUES A POBLE NOU DEL DELTA

3r dia

Aquest matí hem fet jocs i una manualitat. Hem fet la maleta i ja tornem cap a casa! Ens ho hem passat molt bé!

Podeu clicar en aquest link per veure les fotos: https://drive.google.com/drive/folders/0B6fnhHgVx2nzSjBOTUw1QmNoNFk?usp=sharing
2n dia

Aquest matí hem anat d’excursió a la Casa de fusta i hem mirat el paisatge des de dalt dels miradors que hi ha. Després d’observar les basses, hem fet un dibuix del paisatge típic del Delta de l’Ebre.

Aquesta tarde hem fet l’activitat Save the egg i ens ho hem passat molt bé!

I aquesta nit tenim discoteca!

Podeu clicar en aquest link per veure les fotos: https://drive.google.com/open?id=0B6fnhHgVx2nzZzVZQ09GZEpUVWc

1r dia

Jocs per conèixer els altres:

IMG_1388

Dinar:

IMG_1397 IMG_1400

Sopar

IMG_1443 IMG_1445 IMG_1446

Jocs de nit:

IMG_1451 IMG_1448 IMG_1456 IMG_1460 IMG_1441

EXCURSIÓ AL PERELLÓ

Tots els alumnes de la Zer Ebre vam anar d’excursió al Perelló, a Mel Múria, en un centre d’interpretació apícola, on vam descobrir en detall, com és la vida de les abelles, fins i tot vam poder fer una mica d’elles treballant amb la cera…

COLÒNIES AL CAMP D’APRENENTATGE PAU CASALS

Comarruga- El Vendrell

DIA 1


El primer dia, només a l’arribar al Camp d’Aprenentatge de Pau Casals, ja vam anar a escoltar un concert de Jazz a l’Auditori Pau Casals, un lloc i un concert molt interessant. Després d’aquí, al mateix camp d’aprenentatge vam fer uns tallers de composició i d’instruments molt entretinguts.

DIA 2


Després de descansar, el dia següent vam anar al Vendrell a veure el funcionament d’un piano de cua i d’un orgue magnífic.

DIA 2 TARDA


El segon dia per la tarda, vam anar a veure la casa museu del senyor Pau Casals a la vora de la platja. Sembla petita de fora, però té unes vistes impressionants, un jardi enorme, amb escultures de tot tipus i un teatre dintre casa on podia fer audicions amb el seu violoncel…

DIA 3


El tercer i útlim dia que vam estar al camp d’aprenentatge vam anar a l’estudi de gravació a enregistrar una cançó. Després ens van ensenyar com s’havia gravat i alguns efectes per millorar l’enregistrament. Tot seguit vam practicar una coreografia que havien fet per la cançó que havíem gravat.

ACTIVITATS ALTERNATIVES


Aquests són alguns dels moments en que no teníem cap activitat del camp d’aprenentatge, ens en vam anar a la platja i a visitar Coma-ruga, ha fer jocs de platja amb un monitor i les estones que ens quedaven abans o després del sopar o del dinar, ho aprofitàvem per jugar al ping-pong de la residència on estàvem.

EL COMIAT


I fins aquí la nostra estada al Camp d’Aprenentatge de Pau Casals, van ser tres dies molt distrets, us recomanem si podeu, que visiteu aquest lloc, és fantàstic!!

PROJECTE “ELS ROMANS”

1p3180060.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *