Sant Jordi 2013

Un any més, el passat dimarts 23 d’abril de 2013 vam celebrar el Sant Jordi a les tres escoles de la ZER.

A l’escola Vall de Boí, al matí vam sortir per cicles a veure les parades de roses i llibres que havien muntat les mares de l’AMPA. Els de Cicle Superior van col·laborar en la venta, que va estar un èxit.

A l’escola vam acabar de fer el regal pel pare i la mare (una rosa de paper i un petit drac-pinça) i vam fer algunes lectures de poemes i llegendes que havien preparat els nens.
A la tarda vam tenir teatre per tota l’escola: els alumnes de Cicle Inicial havien preparat una poesia sobre la llegenda recitada i una petita escenificació també de la llegenda. Vam acabar la jornada menjant tots plegats un pastís que havien fet també les mares de l’AMPA per a tots.

Els alumnes de l’escola a les parades

 

A l’escola Vidal i Abad vam fer un munt de coses: llibres fets per nosaltres amb la llegenda de Sant Jordi, poemes i cal·ligrames de la Joana Raspall per celebrar el seu centenari, dracs i roses molt originals…

Al matí, els alumnes de Cicle Superior vam muntar una parada de llibres i roses al poble, i tota l’escola ens va venir a veure. A la tarda, tots vam fer un taller d’Apicultura: vam aprendre d’on surt la mel, què fan les abelles, quins altres productes en podem treure…

Exposició al hall de l’escola Vidal i Abad

A l’escola Espluga de Serra vam fer un recital de poemes i haikus fets per nosaltres, i els grans vam explicar contes als petits de l’escola, disfressats i tot! I també vam fer una rosa i un drac ben bonics!

Alguns dels alumnes fent la representació del conte de La Caputxeta Vermella

 

Aquest article ha estat publicat en Espluga de Serra, Festes, Festes a l'escola, General, Vall de Boí, Vidal i Abad. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *