Un curs molt interessant !!

Valoració curs competència digital.

M’ha agradat molt fer aquest curs !!

És un curs molt interessant  que m’ha permès fer el què els alumnes fan a l’aula. Crec que és molt útil practicar les eines per poder desprès demanar la seva utilització. S’apren fent  i això és aquest curs.

He utilitzat eines que ja coneixia però que no havia portat a la pràctica en la seva totalitat i altres que he descobert gràcies al curs. El  material i les guies que hi ha són molt útils i el forum de dubtes també.

He agafat més confiança davant de les noves tecnologies. Ha estat molt interessant crear un bloc ja que els alumnes el creen des d’algunes matèries i jo no tenia ni idea de per on començar. Ara ja tinc l’impuls per poder-me involucrar i des de la meva matèria intentar-ho.

Valoració sens dubte MOLT POSITIVA !!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *