Valoracions de blocs

Blocs: CEIP Drassanes i CEIP Pau Romeva

Mitjançant la graella d’observació que podeu veure clicant al següent enllaç, faig les valoracions dels blocs.bloc1.doc

 CEIP Drassanes: Aquest bloc resulta força útil per a les famílies, ja que en ell poden veure i informar-se de totes les activitats que es fan al centre, a més de poder observar les fotografies. D’altra banda, podem ensenyar als infants, mitjançant l’ordinador a l’aula o a la sala d’informàtica, la diversitat d’activitats que es realitzen a l’escola i les que han fet ells mateixos. Potser faltaria posar enllaços a pàgines d’interès, ja que seria útil per a les famílies. És llàstima que no estigui actualitzat i no se segueixi endavant.

 drassanes.jpg

 CEIP Pau Romeva: Aquest bloc és interessant per a tota la comunitat educativa, famílies, alumnat, mestres, no només del centre sinó també d’altres escoles. Jo mateixa hi he trobat articles interessants i experiències innovadores. Un deu!

dibuix-pau-romeva.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *