Fem un conte audiovisual il.lustrat

Per fi ja tenim acabat de muntar el nostre conte.

El grup tecnològic amb l’ajuda de les mestres, hem muntat les diferents escenes que vam gravar durant la setmana de Sant Jordi. El dia Jordi es va presentar el muntatge als alumnes de 4t i es va presentar al concurs dels Jocs Florals de Catalunya.

Per sorpresa de tots, vam estar guanyadors de la fase territorial del Baix Llobregat i passàvem la final de Catalunya. No hem guanyat el primer premi però estem molt satisfets de la feina feta. Després vam fer difusió de la feina feta a l’entorn virtual de l’escola per a que tota l’escola i els pares i mares ho poguessin veure.

Aquí teniu la mostra del nostre projecte acabat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *