VÍDEO 3: COMUNITAT DE TIPISCA

En el tercer dels vídeos de l’Adrià TIPISCA, AMAZONA COLOMBIANA:

  • Reflexionem sobre el concepte RIC/POBRE
  • Relacionem les activitats que realitzen els habitants de la comunitat amb els sectors de treball. La majoria es dediquen al sector primari i fem un repàs dels sectors econòmics i la seva incidència segons el nivell econòmic del país.

Com que tenim un alumne a l’aula de l’Índia comparem els percentatges dels sectors econòmics d’Espanya i de l’Índia i comprovem les diferències. A continuació elaborem una gràfica comparativa de barres per veure aquestes diferències: DSC00575

Per poder realitzar el gràfic de barres vam analitzar-ne d’altres i vam elaborar un guió amb els passos que s’havien de seguir per a realitzar-lo adequadament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *