2010

logo-programa1

El que ara mateix aneu a veure no és senzillament la representació d’una obra de teatre. És el producte final d’un treball de quasi set mesos de les nenes i els nens de 4tB.

Tot va començar a la classe de plàstica, quan el Pep Lluís va explicar el principi d’un conte, per després fer quadres amb els escenaris que sortien. Però la història ens va interessar i volíem saber com seguia.

Tracta d’un grup d’artistes d’un circ. No tenen feina. Els volen fer fora del solar on viuen a les seves caravanes, perquè han de construir una fàbrica química. Amb ells viu una nena, Eli, que és… més diferent que els altres. La van trobar abandonada i malalta a causa d’un núvol tòxic, i van decidir adoptar-la. Ara la fàbrica els vol contractar per fer anuncis dels seus productes. Però l’Eli no pot anar amb ells, no donaria… “bona imatge”. Han de decidir entre el contracte o seguir amb l’Eli. Tenen poques hores. Jojo, els pallassos, expliquen una història que els farà reflexionar sobre el seu futur…

Algú va proposar fer una obra de teatre… a partir del conte vam fer els decorats, els titelles d’ombres i els titelles gegants, els diàlegs, la cançó… tot el que veureu és el fruit del nostre treball, dels alumnes i dels adults que hi han col·laborat.

Ho tenim tot a punt; només falta una cosa: el públic. Sense vosaltres aquest projecte no estaria del tot complert. La vostra atenció durant el temps que duri la representació farà que un treball de classe es converteixi de veritat en una obra de teatre. Gràcies pel vostre interès. Esperem que gaudiu tant com hem gaudit nosaltres.

el proper 20 de juny a les 19 hores,  al gimnàs de l’escola

making-off

Programa de l’obra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *